top of page

LAST MINUTE BOŽIĆNI SHOPPING U DESIGNER OUTLETU CROATIA

Iskoristite popuste i do -70%

Blagdansko raspoloženje je u zraku, a božićno 'ludilo' već uveliko traje. Posljednje pripreme za Božić se obavljaju - spremanje kolačića, ukrašavanje doma i naravno, odabir i kupovina darova obitelji i prijateljima. S dolaskom Božića uvijek dolaze i slatke nedoumice kao što su brige oko toga jesmo li odabrali savršen dar, jesmo li pronašli idealan outfit za božićni domjenak, kako razveseliti svoje najbliže. Sve odgovore na vaša pitanja pronaći ćete na jedinstvenoj shopping destinaciji, Designer Outletu Croatia, gdje vas čeka božićna ponuda s genijalnim popustima i do -70%.

Smješten preko puta robne kuće IKEA, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba, ovaj se shopping centar prostire na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara. Nudi više od 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova, a outlet ponuda i nove kolekcije, dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta.

Ako ste u potrazi za komadom koji će razveseliti vašu sestru, djevojku ili dečka, uvijek možete posegnuti za modnim dodacima poput kožnih rukavica, šala, komada nakita ili novčanika. To su vječni klasici s kojima ne možete pogriješiti. Ako imate prijateljicu ili nekog iz obitelji tko je strastveni ljubitelj kozmetike - paleta sjenila, parfem ili neki drugi beauty proizvod bit će pun pogodak. Na premium fashion destinaciji možete pronaći odjevne komade i modne dodatke koji će biti idealan dar, ali isto tako obogatiti vaš ormar. Potražite premium brendove Hugo Boss, Ted Baker, Patriza Pepe, Gant, XYZ, Guess i brojne druge koji vas čekaju na popustima. Osjećajte se posebno i zablistajte u blagdanskim outfitima.

A ako unatoč svim prijedlozima niste sigurni što darovati dragoj osobi, u Designer Outletu Croatia pronađite odlično rješenje - poklon karticu. Tako će si svako odabrati nešto po svome ukusu i nećete se morati brinuti jeste li odabrali "pravi" dar. Ne zaboravite uvrstiti crnu, crvenu, zlatnu ili srebrnu boju za odlazak na božićni party ili proslavu Nove godine, a pravilo "manje je više" ne vrijedi. Ovo godine dopušteno je kombinirati glitter, sjaj, krzno ili kožu.


bottom of page