top of page

VIDAXL VANJSKI BOŽIĆNI UKRASI OTPORNI SU NA SVE UVJETE A U SEBI IMAJU ŠTEDNA LED SVJETLA

Savršen izbor za uljepšavanje vrta i unutarnjeg prostora

piše: Martina Kocijan Gulan


Vanjski božićni ukrasi oduvijek su mi predstavljali posebnost blagdana, a posebice jer smo ih slagali i uključivali zajedno u obitelji. Svijetleći jelen danas je simbol dolska novog svjetla, ali i ponovnog rođenja i vječne mladosti, a mnogi ga obožavaju imati u vlastitom dvorištu, na balkonu, hodniku, dnevnom boravku pa čak i u uredu. Dok pijete topli čaj ili jutarnju kavu, već sam pogled na predivne jelene sa LED lampicama, dočarat će vam toplinu blagdana i posebnih trenutaka.

Figura božićnog soba bijele boje u vidaXL shopu koji broji na tisuće proizvoda, savršen je izbor za uljepšavanje svakog vrta, balkona i unutarnjeg prostora za boravak. Materijal je iznimno otporan na sve vremenske uvjete jer je napravljen od PVC-a čelični okvir, zbog čega je savršen za postavljanje tijekom sezone blagdana. Uz sve to, vrlo ga je lako sklopiti, premještati i spremati, a posebice ako vam dolaze gosti pa ga želite pomaknuti na balkon ili iza kauča. A kako bi maksimalno uštedjeli na božićnim dekoracijama, vidaXL u jelena je ukomponirala štedna LED svjetla, energetski učinkovitija i dugotrajnija.

Ako u svome vrtu ili na balkonu imate više mjesta, božićni ukras koji će oduševiti i prolaznike i susjede sigurno su ukrasni božićni sobovi sa saonicama. U kombinaciji sa srebrnom rasvjetom ovi će ukrasi dočarati pravu ljepotu blagdana, a budući da su izrađeni od mreže sa metalnim okvirom, bit će savršeno otporni na sve vremenske uvjete tijekom blagdana. Na njima se nalazi i 60 LED žarulja, koje su energetski učinkovite i dugotrajne, a sobovi su dizajnirani sa 8 različitih svjetlosnih efekata – kombinacija svih efekata, polagani sjaj, svjetlucanje/bljesak, u valovima, jureća/tekuća voda, uzastopno, postojano i polagano blijeđenje. Razmislite o ovoj dekoraciji i kao sjajnom božićnom poklonu za vašu obitelj ili prijatelje!

Ogromna 3-metarska božićna drvca s metalnim stupovima i 500 LED žarulja doista će objasjati svaki vanjski prostor i unijeti posebnu atmosferu tijekom proslava, poslovnih domjenaka, evenata i blagdanskih slavlja. Njihova je prednost što štede energiju i emitiraju jarko svjetlo, dok debeli metalni stupovi osiguravaju stabilnost. Međusobno povezane LED trake daju neprekidan sjaj svjetla, a dizajnirane su s 8 različitih i vrlo posebnih efekata. Magično!

Napravljeno od tkanine, ovo drvce na napuhavanje lagano je i otporno na sve vremenske uvjete. Širine je 2,4 metra i odlično će se uklopiti ispred vaše garaže ili na dvorištu, gdje će postati jedan od najzamjećenijih ukrasa u vašem mjestu ili kvartu! Napuhuje se u samo nekoliko sekundi zahvaljujući ugrađenom ventilatoru, lako ga je spremiti za sljedeću blagdansku sezonu nakon ispuhivanja, a opremljen je LED žaruljama koje emitiraju jarko svjetlo, zbog čega je vrlo energetski učinkovit. Osim toga, u vašu isporuku uključeni su kolci za tlo i užad za pričvršćivanje drvca. Savršeno za ljubitelje raskošnih, šarenih i velikih ukrasa!

Zamislite poseban blagdanski ukras koji u sebi ima čak 144 raznobojne LED žarulje i pronaći ćete predivne Figure božićnih svijeća, koje će u vaš dom unijeti veselje i razigranost. Božićne svijeće su otporne na sve vremenske uvjete, zbog čega njima možete ukrasiti vrt, balkon, prozor izvana ili zid iznad televizije. Sigurna sam da će vam mašta proraditi na najjače!

Posebnu blagdansku rasvjetu dobit ćete uz LED drvenu siluetu sa Rudolfom i Djedom Božićnjakom, koji lete iznad grada! Ovim ćete proizvodom itekako razveseliti najmlađe, ali i stvoriti pravi božićni ugođaj kao iz najromantičnijih filmova. Ukrašen drvećem, sobom i Djedom na saonicama, ima prekrasan učinak kad je osvijetljen. Dimenzijama od 60 x 8 x 40,5 cm prikladan je za postavljanje na stol, prozorsku dasku, ormarić, police, komodu ili pored božićnog drvca. Najbitnije, s njime ćete stvoriti pravu atmosferu božićnog doma! Stotine blagdanskih ukrasa svih oblika i vrsta potražite na >> vidaXL.hr i uživajte u kupovini


bottom of page