top of page

POSEBNI DETALJI U KUĆAMA POZNATIH

U njima Eva Longoria, Ana Sasso, Chrissy Teigen i Nikolina Pišek uživaju gotovo svakodnevno

Poznate žene rado nam otkrivaju najzanimljivije detalje svojih kuća, u kojima gotovo svakodnevno uživaju. Glumica i producentica Eva Longoria tako rado pokaže koliko voli svoju bijelu ljuljačku u vrtu, u kojoj ujutro pije kavu a uvečer čašu vina

- Ovo je moj plan za danas - poručila je nedavno i legla u opuštajući komad vrtnog namještaja.


Stan Nikoline Pišek vrlo je originalno i unikatno uređen, a jedan od razloga je i što se Nikolinin suprug Vidoje bavi prodajom rijetkih i posebnih umjetnina.

- Komodica je izdominirala totalno. Ipak mi je ova komoda iza skrenula pažnju! Odlična je - poručile su Nikolini njene pratiteljice.


Manekenka i poduzetnica Chrissy Teigen jako voli svoju foto galeriju na raskošnim stepenicama, koje su napravljene posebno za njihovu kuću

- Prostor i fotografije su stvarno nevjerojatni! Primjećujem puno fotki na zidu. Zoomirala sam tebe na fotkama, jer si ispala super! - poručili su joj fanovi. Najveći broj fotografija je obiteljski, dok su neke umjetničke i podsjetnik na brojne uspješno odrađene reklamne kampanje.

Ana Sasso jako voli svoj posebno uređeni dnevni boravak u Samoboru, u koji je stavila dvije udobne crvene fotelje i tamburin, uz tepih popularnog ornamentalnog dizajna. Sve je 'zaokružila' sa nekoliko zelenih biljki i ormarićem sa najdražim knjigama.

bottom of page