1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MIRJANA MIKULEC UREĐUJE KUPAONICU MARTINE TOMČIĆ

Operna pjevačica Martina Tomčić sudjelovat će uskoro u novoj sezoni In dizajn magazina, gdje će joj dizajnerica interijera Mirjana Mikulec urediti kupaonicu

- Kad Martina Tomčić kaže da je vrijeme za novu kupaonicu, što ćete drugo nego prihvatiti izazov! Ispred nas je puno planiranja, još više radova, ali najviše dobre zabave i kreativnosti! - obavijestila nas je Mirjana Mikulec, dizajnerica interijera.


Tomčić, poznata kao stroga članica žirija emisije Supertalent, sudjelovat će tako u novoj sezoni In dizajn magazina, emisije o uređenju interijera, koja će se uskoro ponovno prikazivati na RTL-u.

A da brend Mirjane Mikulec ne posustaje ni najmanje, dokazuju novi projekti koje predstavlja. Pokrenula je tako Školu za dizajn interijera za obrazovanje odraslih, sajam interijera u zagrebačkoj Areni organizira već godinama, a samo na Instagramu njene savjete traži preko 45.000 Hrvata.


-Od kud je lampa, gdje mogu nabaviti taj tepih, hoćete i meni doći renovirati kuhinju, gdje da kupim isti takav stolić, tapete, krevet, kauč...pitanjima pratitelja nema kraja.


U isto vrijeme, Mirjana putuje i uživa. Ovog je ljeta posjetila Švedsku, gdje je sa obitelji razgledala znamenitosti Stockholma. Posebno joj se svidio muzej pop grupe ABBA, gdje je snimila modne kombinacije pjevačica te grupe, popularnih 80-tih godina prošlog stoljeća