top of page

LOVAC NA NEKRETNINE OPRAŠTA SE OD UREĐENJA KUĆA?

Drew otkrio što bi mogao raditi

Nakon što je zapjevao baladu Lean on Me i pokazao da zna pjevati i svirati na gitari, jedan od Lovaca na nekretnine, blizanac Drew Scott oduševio je većinu pratitelja - Jako si talentiran! Wow čovječe nisam znala da tako dobro pjevaš. Ti si stvarno multitalentiran. Stvarno? Talentiran pjevač i gitarist u isto vrijeme? Ti imaš sve talente u jednom tijelu. Možeš biti i pjevač!


No, jedan fan ipak nije ostao toliko oduševljen pjevačkim umijećem stručnjaka za nekretnine - Bog misli da si ti agent za nekretnine i imaš svoj TV show. Pjevanje nije tvoje mjesto - poručio mu je.

Planira li Drew ostaviti prodaju i uređenje kuća, kako bi se bavio glazbom, zasad nije vjerojatno. Sudeći po najnovijim uređenjima koje je napravio sa bratom Jonathanom, inače dizajnerom interijera i građevinarom, Drew ipak neće napustiti posao u nekretninama i krenuti u pjevačke vode. Dizajn i uređenje kuća jako ga vesele, posebice kada ima priliku napraviti ljudima kuću iz snova.


U zadnjim epizodama braća su ugostila i neke slavne Hollywoodske face koji su im pomagali u uređenju, pa su tako uredili podrum prijateljici Brad Pitta i pomogli prijateljima glumice Melisse Mccarthy.

Comments


bottom of page