top of page

RIA HOME PREDVODNIK TRENDOVA U UREĐENJU DOMA

Kupci jako hvale ovu trgovinu namještajem te njihovo brzo, educirano i ljubazno osoblje

- Salon je prekrasan i pun detalja koje možete skombinirat za svaki komad namještaja po svom izboru. Osoblje Ria Home ljubazno je i uslužno. Sigurno se vidimo ponovo! Hvala na brzoj i kompletnoj usluzi...Najbolja trgovina namještaja i najbolji djelatnici sa velikim strpljenjem i znanjem...Hvala vam na prelijepoj kuhinji i usluzi! Kreativan tim ljudi koji profesionalno odrađuje svoj posao. Samo naprijed! Ljubaznost i usluga osoblja na visokoj razini. Dostava brza. Salon prekrasan, a ponuda proizvoda me svaki put iznova oduševi. Sve odlično.. od usluge do isporuke...uvijek se vraćam. Garnitura je prekrasna, sve je bilo realizirano i prije očekivanog roka. Svima preporučujem Ria Home! Mi smo preeeezadovoljni - samo su neki od brojnih komentara zadovoljnih kupaca.

Privući kupce koji će biti zadovoljni i koji će, gdje god idu, govoriti o svom pozitivnom iskustvu, uspjeh je sam po sebi, a trgovina modernim namještajem RIA Home u tome uspijeva već godinama. - Naša je vizija zaokružiti asortiman i djelovati u skladu sa sloganom „Od podruma do krova poduzeće smo za ostvarenje Vaših snova!“. A naša je misija da svakom kupcu pružimo vrhunsku kvalitetu i dizajn po pristupačnoj cijeni i s garancijom kvalitete - poručuje Anita Rinkovec, direktorica RIA Home i dodaje - Veseli nas da su kupci od početka prepoznali naše nadahnuće bojama i poseban dizajn te su i sami pokazali oduševljenje i velik interes za pomalo drugačijim kombinacijama, življim bojama i vrlo modernim namještajem. Trudimo se svakog tjedna imati nove komade namještaja, ali i dekorativne predmete koji oplemenjuju svaki prostor i čine ga ugodnim mjestom za boravak.

RIA Home u Hrvatskoj ima dvije trgovine - u Zagrebu, u posebno preuređenom shopping centru Family Mall u Škorpikovoj, te u Varaždinu u Optujskoj. Veliki dio svog asortimana RIA Home nudi i na webshopu home.ria.hr uz mogućnost korištenja usluge montaže. Tražite li nove kutne garniture, trosjede, dvosjede, fotelje, sofe, stoliće, taburee ili regale, zavirite u RIA Home dnevne sobe. Oduševit će vas i veliki izbor kreveta, koji 'odskaču' različitim dizajnom, modernim bojama, ali i vrhunskom kvalitetom. U ovoj ćete trgovini namještajem pronaći i cjenovno vrlo pristupačne kuhinje, a iznenadit će vas i široki asortiman blagavaonskih stolova i stolica.

A da je u RIA-i uvijek užurbano i veselo, potvrđuje i najnovija vijest koju su objavili - Nešto novo! Jesen nam je već stigla, a uskoro stižu i novi artikli u naše salone. U fotogaleriji vam predstavljamo malu pretpremijeru stolica i stola koji nam dolaze. Pratite nas za više informacija jer kao što vidite, isplati se! I mi se slažemo da se isplati pratiti ih i posjetiti, zato vam preporučujemo >>> home.ria.hr
Comments


bottom of page