top of page

PHOTO BOOTH BUDI STARE USPOMENE I ODMAH PRINTA VAŠE FOTOGRAFIJE

Fotografiranje u maloj kamp prikolici čuva najsretnije trenutke

piše: Martina Kocijan Gulan


- Photo booth na dva kotača koji stvara i čuva vaše najsretnije trenutke! - poruka je koju širi Campy Photo Booth, maštovita usluga izrade fotografija u malenoj kamp prikolici. U onoj posebnoj uređenoj za blagdane nedavno smo se fotografirali i mi, pod vodstvom vrlo simpatičnog vlasnika.


Prvo na ulazu izaberete propsiće po izboru, što su zapravo mali ukrasi na štapićima koje držite u ruci dok se fotografirate. Zatim u prikolici sjednete na mali kauč i nekoliko sekundi gledate u kameru. Pogledate sviđa li vam se fotografija, a kada potvrdite da je ispala odlično, Photo Booth vam je isprinta. Slatku uspomenu zatim možete uokviriti i staviti na policu, ili poput nas na vrata frižidera.

Cijena jedne fotografije je doista vrlo pristupačna i iznosi 20 kuna, zbog čega si je svi mogu priuštiti. Svakako jedna lijepa uspomena na Božić, jer danas fotografije većinom imamo samo u digitalnom obliku, a ovu kućicu možete i sami iznajmiti za svoje proslave, poslovna okupljanja, rođendane, krštenja, pričesti ili krizme! Sve detalje doznajte na campyphotobooth@gmail.com i uživajte u stvaranju svojih najdražih uspomena.


bottom of page