top of page

PERSONALIZIRANE ČOKOLADE HEDONA POSEBAN SU DOMAĆI PROIZVOD TRAŽEN U STOTINAMA TVRTKI

Hedona vam osigurava zamjensko ispunjenje obaveze kvotnog zapošljavanja, jer su njihovi radnici osobe sa invaliditetom

hedona personalizirane čokolade

Često u razgovoru čujemo izreku: sve što od srca daš drugima, vratit će ti se višestruko! I doista, društveno poduzeće Hedona još se od 2013. godine vodi tim osnovim životnim i poslovnim načelom, zbog čega je postala prepoznata u stotinama domaćih tvrtki. Kada biramo za sebe, svoju obitelj, kolege, poslovne partnere, klijente ili suradnike, uvijek želimo odabrati samo najbolje jer su nam ti ljudi bitni.

Već na sam pogled Hedona pralina, čokolada i lizalica, brzo ćete vidjeti da su u njihove proizvode stavljeni samo najbolji sastojci, a svaki je proizvod napravljen ručno - upravo ono što biste kao poklon poželjeli i sebi i drugima.

Personalizirane čokolade

Svaku prigoda koju obilježavamo, od rođendana, vjenčanja, godišnjica ili proslava poslovnih uspjeha, bit će posebnija sa ručno rađenim čokoladama i pralinama iz Hedona Čokolaterije. Ovi majstori čokolade brzo će i po narudžbi ispisati vaše originalne poruke na omotu, lentama ili natpisima na čokoladnim srcima i tacnama. Personalizacija je oduvijek bila posebna, a razlog zašto se danas traži još više je što doista svi primjete logo tvrtke, ime para ili djeteta na ovako posebnim delicijama

Hedonine praline i vruću čokoladu prepoznali su i znanstvenik Ivan Đikić te TV voditelj Robert Knjaz

- U prosincu 2018. godine Ministarstvo rada i mirovinskog sustava donijelo je rješenje kojim je osnovana integrativna radionica Hedona, jedina u kojoj osoba s invaliditetom sudjeluje u kompletnom proizvodnom procesu. To znači da osoba s invaliditetom može raditi sve, ne samo pomoćne poslove kao u drugim radionicama, poštujući visoke tehnološke, tehničke i higijenske uvjete vezane za ovu djelatnost. B2B poslovni model Hedone osmišljen je da njeguje vaše najvrjednije odnose i podrži vaš jedinstveni identitet robne marke, a naš individualni pristup nudi vam izradu personaliziranih poklona sa slatkim utjecajem na svakog primatelja. Uz sve to, prednost suradnje sa nama prepoznat će sve tvrtke sa više od 20 zaposlenih, koje su obvezne zapošljavati osobe sa invaliditetom i provesti tzv.kvotno zapošljavanje. Zamjensko ispunjenje te obaveze tvrtke mogu ostvariti i tako da zaključe jedan ili više ugovora o poslovnoj suradnji sa integrativnom radionicom, trgovačkim društvom, zadrugom ili udrugom u kojoj više od polovine radnika čine osobe s invaliditetom. Upravo takvo društvo je Hedona - otkriva direktorica Alemka Lončar.

personalizirane čokolade
Tvrtke koje su jako zadovoljne suradnjom sa Hedonom

Korporativni program Hedone u poslovnom modelu B2B, svim poslovnim partnerima i suradnicima nudi

  • craft program iz vlastitog proizvodnog pogona čokolaterije

  • personaliziran asortiman prema željama i potrebama naručioca

  • “welcome gift” za hotele i ostale smještajne objekte

  • poslovni pokloni za sajmove, konferencije

  • sezonski poslovni pokloni

  • usluge tiska na promotivne materijale

  • zamjensko ispunjenje obaveze kvotnog zapošljavanja

Zašto poklanjati čokoladu i čokoladne delicije?

Čokolada dokazano ljude čini sretnima i umanjuje razinu stresa, a često doprinosi pojačanju dobrog raspoloženja! Čokolada će već na prvi pogled svakome izmamiti osmijeh na lice, a ona tamna može pomoći u smanjenju rizika od kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i moždanog udara. Iako će i mliječna čokolada napraviti dobro organizmu, jer u sebi ima vitamine A i K, tamna čokolada s polifenolima djelovat će kao antioksidans, brišući štetne slobodne radikale koji nastaju tijekom stresa, pušenja, nezdrave prehrane, nekretanja i sličnih navika.

Komentari zadovoljnih kupaca




- Činimo dobro jedni drugima, pomažimo si prije svega i započnimo predivnu, uspješnu suradnju, koja će trajati godinama! - poruka je koju doista možete osjetiti u Hedona Čokolateriji. Neka vaš posao započne odmah >> hedona.hr



bottom of page