1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

SAMSUNG I TETRIS ZABAVNA POHRANA HRANE

Smanjite bacanje hrane kockicu po kockicu

Većina nas želi iskoristiti što veći dio hrane koji kupi, a da bacanje iste svede na minimum. Rješenje za bacanje hrane i bliže je nego što mislite – i tiče se načina na koji čuvamo svoju hranu. Bolja organizacija hladnjaka olakšava praćenje onoga što nam je potrebno i čemu je istekao rok, kako biste mogli izbjeći kupnju suvišne hrane i kako bi ostatci trajali dulje.

Kako bi pomogli smanjiti bacanje hrane, tvrtke Samsung i Tetris™, inače svjetski poznati izdavač igrice, udružili su snage i na tržište stavili posude za spremanje, novu vrstu rješenja za pohranu koja olakšava, ali i čini zabavnom organizaciju ostataka hrane. Pomoću dizajna klasičnih oblika iz igrice Tetris™, od višestruko iskoristivog bloka u obliku slova T do svima omiljenog bloka u obliku slova I, moći ćete pretvoriti svoj hladnjak u Tetris™ igricu u stvarnom životu, istovremenom pohranom hrane u hladnjaku ili zamrzivaču na zabavan i jedinstven način.

Sav prihod odlazi Europskoj federaciji banaka hrane, mreži od preko 300 banaka hrane u 29 europskih zemalja, pa istovremeno možete dati svoj doprinos smanjenju bacanja hrane i smanjenju nestašice kad je hrana u pitanju u cijeloj Europi. Posude su savršen poklon za gurmane i igrače videoigara, a Tetris™ dizajn ujedno je savršen dodatak izvrsnoj pravokutnoj estetici asortimana hladnjaka Bespoke.