top of page

SAMSUNG I TETRIS ZABAVNA POHRANA HRANE

Smanjite bacanje hrane kockicu po kockicu

Većina nas želi iskoristiti što veći dio hrane koji kupi, a da bacanje iste svede na minimum. Rješenje za bacanje hrane i bliže je nego što mislite – i tiče se načina na koji čuvamo svoju hranu. Bolja organizacija hladnjaka olakšava praćenje onoga što nam je potrebno i čemu je istekao rok, kako biste mogli izbjeći kupnju suvišne hrane i kako bi ostatci trajali dulje.

Kako bi pomogli smanjiti bacanje hrane, tvrtke Samsung i Tetris™, inače svjetski poznati izdavač igrice, udružili su snage i na tržište stavili posude za spremanje, novu vrstu rješenja za pohranu koja olakšava, ali i čini zabavnom organizaciju ostataka hrane. Pomoću dizajna klasičnih oblika iz igrice Tetris™, od višestruko iskoristivog bloka u obliku slova T do svima omiljenog bloka u obliku slova I, moći ćete pretvoriti svoj hladnjak u Tetris™ igricu u stvarnom životu, istovremenom pohranom hrane u hladnjaku ili zamrzivaču na zabavan i jedinstven način.

Sav prihod odlazi Europskoj federaciji banaka hrane, mreži od preko 300 banaka hrane u 29 europskih zemalja, pa istovremeno možete dati svoj doprinos smanjenju bacanja hrane i smanjenju nestašice kad je hrana u pitanju u cijeloj Europi. Posude su savršen poklon za gurmane i igrače videoigara, a Tetris™ dizajn ujedno je savršen dodatak izvrsnoj pravokutnoj estetici asortimana hladnjaka Bespoke.

bottom of page