top of page

POBIJEDITE DNEVNI STRES I NESANICU UZ 2 DJELOTVORNA DODATKA PREHRANI

Relax Active i Sleep Well Rapid najbolji su dodaci prehrani za smanjenje stresa i miran san

Stres ne možemo izbjeći, ali se uz pametnu strategiju možemo zaštititi od njegovog štetnog utjecaja kao što su tjeskoba, nemir, nervoza i nesanica. Imamo sjajno rješenje za sve koji pate od posljedica stresne svakodnevice, ali i poremećaja spavanja. Dodaci prehrani 365 nature uvijek donose inovativne i ciljane formule, a njihove dvije sjajne zvijezde u svijetu suplemenata su kapsule Relax Active i oralni sprej Sleep Well Rapid.

RELAX ACTIVE - OPUŠTENO KROZ DAN, BEZ OSJEĆAJA POSPANOSTI

Ako tijekom dana osjećate napetost i stres, isprobajte dodatak prehrani Relax Active koji omogućava relaksaciju i to bez osjećaja ošamućenosti. Njegova jedinstvena formula uključuje sinergijsku kombinaciju aktivnih tvari poput vitamina B kompleksa, ekstrakta matičnjaka, te posebnog sastojka koji čini razliku u ovoj jedinstvenoj antistresnoj formuli - liposomalnog vitamina C.

Liposomalni oblik vitamina C osigurat će maksimalnu iskoristivost u organizmu i odličnu apsorpciju doprinoseći normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Uz vitamin C tu su i vitamini B skupine koji imaju relaksirajuće djelovanje te se koriste za ublažavanje simptoma stresa i anksioznosti.

Dnevna vitaminska antistresna formula upotpunjena je snagom matičnjaka koji se u fitoterapiji koristi za podršku kognitivnim funkcijama, te za ublažavanje grčeva, tjeskobe i stresa. Relax Active formula sadrži 60 vegetabilnih kapsula što je dostatna količina za mjesec dana korištenja.

SLEEP WELL RAPID - ZA DUBOK I REGENERATIVAN SAN


Nesanica može iznimno štetno djelovati na naše fizičke i mentalne sposobnosti te snažno utjecati na naš obrambeni sustav. Ako i vi noću 'brojite ovce', isprobajte dodatak prehrani u oralnom spreju 365 nature Sleep Well Rapid. Sadrži već spomenuti biljni ekstrakt matičnjaka u kombinaciji s ekstraktom pasiflore koji zajedno doprinose dubokoj relaksaciji. Osim fitoterapeutske kombinacije blagotvornih biljaka, Sleep Well sadrži i melatonin koji se smatra značajnom podrškom kod tretiranja tegoba povezanih s nesanicom.

Melatonin je hormon koji sa zalaskom sunca luči epifiza, no količina proizvedenog melatonina može varirati zbog raznih faktora među kojima je i dob jer se s godinama smanjuje razina proizvodnje melatonina. Kod raznih poremećaja spavanja, preporučuje se suplementacija melatoninom kako bi se osigurala dostatna količina ovog hormona koji ima ključnu ulogu kod zdravog i normalnog spavanja.

Sleep Well Rapid u samo jednom raspršivanju osigurava preporučenu dozu djelatnih tvari koje olakšavaju tegobe povezane s nesanicom, a svaka bočica sadrži čak 125 potisaka. Drugim riječima, čeka vas 125 mirnih snova. Za cjelovito rješenje problema uzrokovanih stresom i nesanicom, isprobajte kombinirati Relax Active formulu za dan, a za noć Sleep Well Rapid. Inovativni suplementi 365 nature dostupni su u ljekarnama i odabranim trgovinama zdrave hrane.


Prije upotrebe pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
bottom of page