top of page

OVO SU NAJLJEPŠE AGENTICE ZA NEKRETNINE U HRVATSKOJ

Nekadašnje Miss Universe Hrvatske kroz posao spajaju i poslovno i privatno

najljepše agentice za nekretnine
foto Ivan Pavlish/Eurovilla

Sarah Ivanković i Arijana Podgajski najljepše su agentice za nekretnine i uspješne mlade žene koje su nakon osvajanja titule Miss Universe Hrvatske svoju karijeru nastavile u nekretninskom businessu u jednoj od najpoznatijih hrvatskih agencija, Eurovilla. Da nisu samo lijepe one su dokazale i svojim biografijama. Sarah Ivanković, hrvatskoj je javnosti poznata od 2008.godine kada se na svjetskom izboru za Miss Universe plasirala u Top15. Magistrica je ekonomije s poslijediplomskim studijem pripreme i provedbi EU projekata. Uz kontinuirani nadzor nad implementacijom zakonskih propisa te suradnju s institucijama nadležnim za pripremu i provedbu EU projekata, svjesna količine odgovornosti i povjerenja koji su nužni i neophodni kao kapitalni ulog potreban za zadovoljstvo klijenata, govori nam kako je oduvijek znala da želi raditi u ovoj branši jer je to spoj svega onoga što je jako željela. ''Biti agent za nekretnine nije posao koji zaboravljamo kad dođemo kući, on je dio nas. To je lifestyle!'', priča Sarah.

najljepše agentice za nekretnine

Arijana je nedavno predala krunu missice svojoj nasljednici i potpuno se prepustila svojoj strasti-poslu agentice. Ova perspektivna studentica u svoje slobodno vrijeme aktivno proučava tržište nekretnina i svakodnevno prati suvremene trendove te ih spaja s dosadašnjim iskustvom. Posao agenta za nekretnine sviđa joj se radi njegove dinamičnosti. ''Ne sjedite u uredu već jurite s terena na teren. Također, svaka nekretnina i klijent su priča za sebe. Nema monotonije jer ni jedan dan nije isti, nikad ne znamo koga ćemo upoznati. U ovom poslu sam shvatila da agent nije samo posrednik već i da mora biti dobar psiholog kako bi shvatio što uistinu netko traži te da razumije ljude i usmjerava ih jer je proces kupnje ili prodaje nekretnine velika stvar koju prolazimo skupa sa svojim klijentima'', govori Arijana.

najljepše agentice za nekretnine

Što im je najveći izazov? '' Uvjerila sam se kako ponekad klijenti ni sami nisu sigurni što zaista žele pa sam im, osluškujući temeljito njihove potrebe, stil života i način razmišljanja, pronašla nešto dijametralno suprotno od onoga što su opisivali i na kraju je to bio pun pogodak'', kaže Sarah. Na području Zagreba je iznimno velika potražnja za novogradnjama, a zatim i za stanovima manjih površina no ove dvije ljepotice često i putuju. ''Putovanja su ljepši dio ovog posla, uživam putovati i mali odlazak izvan Zagreba za mene je pravi odmor. Tako spajam poslovno i privatno'', veselo će Arijana.


A koliko im ljepota i šarm pomažu u poslu? ''Pregovaračke vještine, osjećaj sigurnosti i znanje primarni su faktori i zato su edukacije dio naše svakodnevice. Ljepota i šarm, ističu, pomažu u svim poslovima pa tako i u njihovom no zaista nisu presudni i nemaju veze s brzinom kupoprodaje.

ความคิดเห็น


bottom of page