top of page

MISSICA MAMIĆ POKAZALA HALJINU OD 5 METARA ČIPKE

Katarina Mamić, aktualna miss Hrvatske, pokazala je koju će haljinu uskoro nositi u Londonu


Katarina Mamić miss svijeta
foto Boris Mataković

Katarina Mamić spremna je za Izbor za Miss Svijeta, koji se ove godine održava 69. put. U zagrebačkom hotelu Sheraton predstavila je nacionalnu i scensku haljinu u kojoj će se predstaviti na ovom prestižnom izboru ljepote.


- Oduševljena sam haljinama kao i dizajnerima Ivicom Skokom koji je napravio scensku haljinu te Zoranom Aragovićem koji je napravio nacionalnu. Jedva čekam otići i voljela bih ući barem među dvadeset najljepših. Cimerica će mi biti Miss Bosne i Hercegovine i jedva je čekam upoznati. U Londonu ću biti tri tjedna' - izjavila je Miss Hrvatske Katarina Mamić koja sa sobom još nosi i odjeću Ivane Jurić, Ivana Friščića, Duchess te odjeću Džemile Dilberović.


Zanimljivo je i to da odlazi s Vučedolskim nakitom koji će ujedno pokloniti svim natjecateljica koje dolaze iz 125 zemalja, dok će ona nositi nakit Infinity te Chantal design.

Ivica Skoko otkrio je kako mu je za haljinu trebalo čak pet metara čipke koju je izrezao na mnoštvo komada, a onda spojio u jednu cjelinu. Zoran Aragović također je potrošio toliko materijala te se potrudio kroz haljinu provući elemente iz cijele Hrvatske.

Katarina Mamić miss svijeta
foto Boris Mataković

- Ja sam joj savjetovala da ostane svoja. To je najvažnije jer samo tako sve može dobro proći. Zanimljivo je kako sam ja bila na Izboru za Miss 1996., a te se godine Katarina rodila. Tko zna, možda nam to donese sreću - kroz šalu je kazala Maja Vračarić, direktorica Izbora.

Katarina Mamić miss svijeta London
foto Boris Mataković

- Maja divno sve konce drži u svojim rukama i ponosna sam gledati kako divno funkcioniraju, ali ja bih još dodala kako Katarini preporučujem da se puno druži s djevojkama iz Venezuele, Meksika i Indije jer te djevojke imaju tu pobjedničku energiju, pa neka malo i onda pokupi te energije. Također bih kazala da Katarina ima nešto prodorno kao što je imala i Anica Martinović pa vjerujem da bi mogla ostvariti zapažen uspjeh. Neću prognozirati, ali reći ću još samo da ima ona i tu hercegovačku notu koja joj sigurno može pomoći - kazala je Tihana Harapin Zalepugin koja je došla podržati missicu.


Katarina Mamić u London putuje u srijedu, 20. studenog. Sa sobom nosi i sliku Dimitrija Popovića koja će biti izložena na humanitarnoj aukciji, a finalni izbor ljepote održat će se 14. prosinca.

Comentários


bottom of page