top of page

OBJAVLJENE PRVE FOTOGRAFIJE KANDIDATKINJA ZA MISS UNIVERSE HRVATSKE

Koja ima najviše šanse pobijediti?

Ovogodišnji izbor Miss Universe Hrvatske 27. po redu, održat će se 3. svibnja 2023. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecati će se 16 prekrasnih finalistica koje se ovog vikenda okupljaju u Zagrebu.

Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama će vrijeme biti ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica. U kontinentalnom dijelu Hrvatske posjetit će Hrvatsko Zagorje, točnije Vuglec Breg i Veliki Tabor, a zatim putuju u Pulu. Pobjednica će sredinom prosinca otputovati u El Salvador, a očekuje je puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa za četverogodišnji dodiplomski studij u vrijednosti od 20.000 Eura.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 71 godinu, čiji prijenos gleda i do milijarda ljudi u 170 zemalja svijeta. Pobjednica izbora MISS UNIVERSE® za trajanja svog mandata živi u New Yorku i surađuje s mnogim organizacijama čiji cilj je spriječiti širenje virusa HIV-a i pomoć oboljelima od AIDS-a. Ona također postaje i ambasadorica dobre volje pri UN-u te surađuje s organizacijama koje pomažu djeci.


Fotografije ovogodišnjih hrvatskih kandidatkinja pogledajte u galeriji niže i javite nam - što mislite koja djevojka će pobijediti?


bottom of page