top of page

MISSICE ZAVRŠILE U KARANTENI

Nalaze se u New Orleansu

U New Orleansu uskoro će se održati 71.izbor za Miss Universe. 86 prelijepih djevojaka iz svih krajeva svijeta u New Orleansu odrađuju brojna snimanja, probe koreografija te sudjeluju na raznim eventima. Dani su im okupirani raznim aktivnostima, a sve ove djevojke opravdano nose titule missica svojih zemalja jer u svojim državama imaju bitan utjecaj na društvo sudjelujući na značajnim projektima te samim time imaju mogućnosti pozitivnih promjena.

Miss Universe Hrvatske
Miss Universe Hrvatske

Nekoliko dana do velikog finala za koje su se ove ljepotice pripremale mjesecima ne ostavlja im puno slobodnog vremena. Hrvatska predstavnica Arijana Podgajski marljivo sudjeluje u svim aktivnostima, a ono malo slobodnog vremena koje ima provodi u društvu cimerice iz Libanona. Arijanina cimerica Miss Curacao u karanteni je radi covida. Neke od djevojaka nažalost su zbog potitivnog nalaza na virus Covid-19 u karanteni i njihov nastup u finalu je vrlo upitan.

Produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe košta 300 milijuna bahta dok je kruna vrijedna 5.5 milijuna dolara. Žiri koje je još uvijek tajan, a natjecanje u kupaćim kostimima će se fokusirati isključivo na zdravlju tijela i kondiciju. Ono što izbor čini interesantnim je show u nacionalnim kostimima koji je postalo prava atrakcija. Arijanin kostim predstavlja Krapinu otkud naša ljepotica i dolazi, ljepote Zagorja i Bajku na dlanu.

- Za našu Arijanu možete glasovati još nekoliko dana putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu odnosno Top 20 - govori nam Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.


MISS UNIVERSE® inače je najprestižniji izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 71 godinu, u vlasništvu JKN Global Media Public Company Ltd., čije sjedište je u Tajlandu. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda i do milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna Miss Universe® je 21-godišnja Harnaaz Sandhu iz Indije koja najveću inspiraciju crpi od svoje majke, koja je slomila generacije patrijarhata kako bi postala uspješna doktorica ginekologije i vodila svoju obitelj. Potaknuta podržati druge žene na isti način, Harnaaz je odrasla radeći sa svojom majkom u zdravstvenim kampovima koji su se baviti zdravljem žena i menstrualnom higijenom.

Comments


bottom of page