top of page

ORIFLAME MIRISNE KREME OSVAJAJU TRŽIŠTE

Dostupne na web shopu u Hrvatskoj

Od kada se u Hrvatskoj prvi puta spomenuo brend Oriflame, prošlo je dugi niz godina. Danas gotovo da nema osobe koja barem u jednom trenutku svog života nije koristila jedan od mirišljavih Oriflame proizvoda. Kvalitetni, sigurni i moderni, ovi su beauty proizvodi promijenili živote mnogih, jer stotine žena uključilo se u njihovu prodaju kroz Oriflame promotorske planove.


No, za nas koji samo želimo uživati u kupnji i korištenju njihovih divnih proizvoda, web shop hr.oriflame.com pun je pogodak. Posljednjih mjeseci, posebno su nas osvojile Oriflame mirisne kreme za tijelo, koje pričaju posebne mirisne priče.

Raskošno hidratantne, hidratizira suhu kožu tijela ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom. Njihova kremasta bijela tekstura brzo se upija i hrani kožu bez masnih ostataka, a posebni dodatak u njima su mirisi, zahvaljujući kojima mirišite čitavog dana. Sve su kreme dermatološki ispitane, a ovisno o različitim ukusima, možete ih kupiti u različitim mirisima. Dok legendarni i moćni Divine daje koži sofisticirani, bijeli cvjetni miris, zadivljujući cvjetni miris Divine Exclusive daje koži blistavu, ali toplu notu.


- Sve sam probala, obožavam ove kremice. Tako nježni i lijepog mirisa...savršeni za njegu...Ovo su naše kreme - samo su neki od pozitivnih komentara kupaca.

Kako je sve počelo

1967.godine dva brata iz Švedske i njihov prijatelj odlučili su se stvoriti drugačiju kozmetičku kompaniju, koja će nuditi jednu novu vrstu proizvoda. I to su upravo i učinili. - Za nas, ljepota je stil života – biti zdrav, imati lijepu kožu, izraziti se i dobro se zabavljati. U isto vrijeme, naši proizvodi moraju biti sigurni, pouzdani i davati rezultate koje obećavaju. Ovakva filozofija nas vodi pri kreiranju proizvoda kojima vjerujete i koje volite - poručuju iz Oriflamea i dodaju - Poštujemo i razumijemo snagu i prednosti koje nude prirodni sastojci. Bilo da je u pitanju rad s matičnim stanicama biljaka ili korištenje prirodnih mikrogranula za piling u proizvodima koji se ispiru. Svi naši ekstrakti dolaze iz prirode i svaki sastojak koji koristimo prolazi stroge eko-etička kontrolu kako bi se utvrdila njihova kvaliteta, sigurnost i porijeklo. Zato i tvrdimo: dobro je i za vas i za naš planet.


bottom of page