top of page

MISSICA OBORILA SVIJET SVOJOM IZJAVOM - NA ENGLESKOM JEZIKU

Aktualna Miss Universe Mia Rkman plasirala se među 20 ljepotica na prestižnom natjecanju

Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske za 2019. godinu na prestižnom natjecanju Miss Universe World u Americi, plasirala se među 20 najljepših žena svijeta, blistajući u haljini dizajnerice Matije Vujice.


Ne samo da je blistala u predivnoj odjeći, već je ostala zapažena odgovorom na pitanje što bi napravila da se spotakne na pozornici - Vidjeli smo pred 2 dana naše kraljice kako padaju, ali su ustale s predivnim osmijehom i sa samopouzdanjem nastavile hodati. Pokazale su i meni i cijelom svijetu da i ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Zato se ispričavam produkciji ako malo sporije hodam večeras, ali za svaki slučaj. Čak i ako padnem, znam da ću ustati, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati! - rekla je Mia voditelju i osvojila simpatije milijuna ljudi koji su pratili prijenos.

Na pitanje kako se pripremala za izbor i ima li strah od govorenja na engleskom jeziku, Mia je izjavila:


- Idem u školu engleskog jezika Berlitz, tamo sam s izvornim govornicima prolazila pitanja koja su bila na prošlim izborima kako bih barem otprilike znala što me čeka, jer sam ipak odgovarala na engleskom jeziku, pa sam željela malo obogatiti vokabular. Čitala sam dosta o svjetskim aktualnim temama vezanim uz politiku, imigrante, položaj žena u društvu, pa sam prolazila te teme kako bih bila spremna. Najbolje mjesto za učenje i poboljšanje bilo kojeg jezika je Berlitz. Hvala vam Berlitz Hrvatska na gostovanju.

- Learn a language. Open your world. Learn a new language, develop intercultural skills, or get the tools you need to master professional challenges. Discover a new world with Berlitz. Get the language skills, cultural understanding and confidence to open up your world! - poručili su Miji te svim svojim sadašnjim i budućim polaznicima iz jezičnog centra Berlitz, koji mnogi nazivaju kraljem jezika u Hrvatskoj i svijetu.


Zbog čega je Berlitz poseban i zbog čega ga je izabrala i Miss Universe?


Jedinstvena Berlitz metoda® još je uvijek, od davne 1878. godine, najučinkovitija tehnika učenja jezika na svijetu. Berlitz metodom® usvajate strane jezike na principima kao što ste naučili materinski. Stil nastave je razgovorni, a gramatika se ne uči kao u klasičnim škola stranih jezika!

Mia Rkman u društvu doc.dr. Marija Ćuka i prof.dr. Dragana Primorca, podržala je humanitarnu Zakladu MILA ZA SVE, koja će pokušati pomoći svakom akutno bolesnom djetetu u HrvatskojPitate li se, što danas zapravo znači - biti missica?

Iako možda mislite da su ljepota i dobar izgled na prvome mjestu, gotovo uvijek ćete kod najljepših žena svijeta doživjeti široko znanje, sposobnost snalaženja u novim situacijama i poduzetnički duh. Gotovo svi supermodeli pokreću vlastite kompanije, beauty proizvode, linije odjeće, pa čak i TV emisije, a brojne od njih zapošljavaju na stotine osoba! Vrijeme koje nam stiže, definitivno će biti rezervirano za žene koje imaju znatno utjecaja i znanja, jednako kao što imaju ljepotu!


Naučite jezik i oborite svijet!

Mnogo zanimljivih informacija o prestižnom jezičnom centru Berlitz Hrvatska potražite na web stranici www.berlitz.hr A poželite li testirati svoje znanje određenog jezika prije polaska na tečaj, kliknite na test.berlitz.com


Zanosnoj Miss Universe Miji Rkman želimo puno sreće u svim uspješnim poslovnim aktivnostima koje planira u daljnoj karijeri, a njih će sigurni smo biti jako puno!

učenje jezika, učenje jezika online, učenje jezika preko interneta, škola stranih jezika, škola stranih jezika zagreb, berlitz jezični centar, jezični centar vox mundi, učenje stranih jezika, berlitz hrvatska

Comments


bottom of page