top of page

INTIMISSIMI KAMPANJA O KOJOJ SE GOVORI

Donje rublje u kojem su se žene pronašle

- Otkrijte Elenu, balconette grudnjak s V-izrezom od čipke koja se može reciklirati, kako biste zadovoljile sve potrebe savršenog pristajanja i potpore. Oni su podrška vašem tijelu, dizajnirani za ljepotu - poručili su iz tvrtke Intimissimi, koja je oduševila svojom kampanjom u kojoj je prikazala stvarne žene i njihove obline.

Pronađite savršenu veličinu za sebe na stranicama intimissimi.com Upišite svoje mjere i uz pomoć testa otkrijte koja je savršena veličina za vas. Takozvana "sestrinska veličina" je veličina nešto veće ili manje trake. Ako je vaša veličina 85C, možete isprobati labaviju traku s 90B, ili čvršću s 80D. U oba slučaja, košarica ostaje ista. Veličinu svog novog grudnjaka možete prilagoditi i pomoću stražnjih kukica tzv.regulatora, dostupnih u bijeloj, crnoj, bež ili prirodnoj boji.

Intimissimi radi s vlaknima koja imaju mali utjecaj na okoliš. Nova čipka njihovih proizvoda sadrži razgradivo poliamidno vlakno koje se 100% može reciklirati i može se razgraditi 10 puta brže od tradicionalnog poliamida. Dizajniran za ljepotu, njihov all-inclusive asortiman ženskih grudnjaka služi klasičnim izgledima sa stilskim samoizražavanjem. Intimissimi prihvaća ljepotu u svim oblicima, istovremeno podržavajući održiviji pristup modi. Osnažite se ovim potpuno novim održivim grudnjacima za velika poprsja, u rasponu veličina do košarice F.

bottom of page