top of page

OBITELJSKO IMANJE KAPRONCA ODUŠEVLJAVA POSEBNIM PRIRODNIM SOKOVIMA

Sokovi i sirupi malina, bazga i menta oduševit će svakoga tko ih proba svojim bogatim cvjetnim okusima

U Koprivničko-križevačkoj županiji, u malom gradiću Legradu smjestilo se Obiteljsko imanje Kapronca. Sigurno ste i sami već puno puta čuli da naša sjeverna Hrvatska ima izobilje čistog zraka i netaknute prirode. Užitak je samo hodati kroz prirodu i disati punim plućima, a članovi obitelji koja radi bogate cvjetne sokove, žele da to iskusite.


- Savršenstvo zahtjeva trud i vrijeme, a zato su svi naši proizvodi rađeni ručno. Uživamo u procesu stvaranja Kapronca napitaka, on nas još više povezuje s prirodom. Čvrsto vjerujemo da što god radili, uvijek morate dati najbolje od sebe. Također vjerujemo i u jednostavnost, a to je razlog zašto naši proizvodi nemaju dodanih umjetnih sastojaka - poručuju.

Kapronca sokovi

Njihov trud prepoznat je osvajanjem Great Taste nagrada koje su u svijetu poznate kao Oscar u svijetu hrane i pića. Sva tri okusa koja proizvode redovito osvajaju Great Taste zlatne zvjezdice još od 2017. godine, kada su i prvi puta sudjelovali. Tako su već 2019. godine osvojili prestižnu titulu Great Taste proizvođača, prvog u Hrvatskoj.

Kapronca sokovi

Tri okusa - malina, bazga i menta, oduševit će svakoga tko ih proba svojim bogatim cvjetnim mirisima i okusima. Bogat okus bazge stvorit će doživljaj kao da ste tik do potpuno rascvjetalog grma bazge na sunčani proljetni dan. Bogat voćni okus maline iznenadit će vas uravnoteženim karakteristično slatko-kiselim okusom i prirodnom crvenom bojom. Kombinacija različitih sorta mente daje idealan spoj karakteristične svježine mentola i slatkih nota koje će odlično upotpuniti ljetne dane. Doznajte još više o ovim prefinim sokovima na imanjekapronca.hr

bottom of page