top of page

AVENE TERMALNA IZVORSKA VODA ISKUSTVA I RECENZIJA

Kako se riješiti crvenila, akni i prištića

Kada se na licu ili tijelu pojavi crvenilo i/ili osip, prvo što većina ljudi pomisli je da će morati prolaziti dugotrajne dermatološke provjere i čekati na red kod doktora. No, u puno slučajeva, osip i kod odraslih i kod djece proći će uz pomoć termalne izvorske vode


- Problem preosjetljivosti na sunce i pojavu sitnih crvenih prištića primijetila sam kod svog 1,5 godišnjeg sina, nakon ljetnog kupanja u moru i popodnevnog igranja na suncu. Prvo nam se javila zabrinutost i odmah smo planirali put do pedijatrice. No, na putu do doktorice odlučili smo stati u ljekarnu i pitati za savjete magistru farmacije. Pokazali smo crvenilo na djetetu i pitali je koje sve kreme ili masti eventualno mogu doći u obzir bez recepta, na što nam je smireno odgovorila - Ma ne, uopće ne morate kupovati kreme i testirati razne preparate. Samo ga našpricajte Avène termalnom vodom i ostavite bez majice da se osuši. Proći će za par dana. Poslušali smo savjet i nazvali doktoricu, koja se složila, dok god osip imamo pod kontrolom. Nakon par sati crvenilo je već bilo puno manje, a u 3 dana posve se povuklo - opisuje svoje iskustvo urednica Martina.


Što je zapravo termalna izvorska voda i koje sve probleme može riješiti

Voda koja izlazi iz vaše slavine kod kuće čista je, bez okusa i pitke kvalitete. Unatoč svemu, to nije termalna izvorska voda. Termalna voda prešla je dug put dok se nije pojavila na površini zemlje. Ona teče kroz duboke slojeve stijena i ne samo da se tako na neprimjetan način čisti, već i ispire vrijedne minerale i elemente u tragovima iz stijene. Ovi sastojci i posebna čistoća razlikuju vodu iz slavine od termalne izvorske mineralizirane vode.

Zašto je Avène termalna izvorska voda posebna

U srcu zemlje planina i izvora, na rubu gorja Cevennes, nalazi se selo Avène na 350 metara nadmorske visine. Ondje iz mineralnog izvora Sainte Odile izvire Avène termalna izvorska voda koja nakon 50 godina putovanja kroz podzemlje izvire bistra i bakteriološki čista te putem sustava cijevi direktno spojenih s izvorom dalje "putuje" u punionicu, gdje se u sterilnim uvjetima puni u sprejeve. Sa svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima, Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih Avène proizvoda. Njezino djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.


Kako i kada se koristiti Avène termalnu vodu

Kada vam se na licu pojavi crvenilo, kada vas ubodu insekti, nakon brijanja podjednako i za muškarce i za žene, za ispiranje manjih rana i ogrebotina, kada želite umiriti oči tijekom alergije, kada osjećate suhu kožu uz rad klime, kada želite produžiti djelovanje šminke, kada vas koža svrbi zbog suhoće te za osvježenje prilikom vrućine.


Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili želji da se osvježite suhoću, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje. Ono najvažnije što trebate zapamtiti je da termalna izvorska voda, u brojnim proizvodima koji postoje, djeluje - umirujuće, antiiritacijsko i omekšavajuće.

Cleanance Comedomed koncentrat protiv nepravilnosti

Imate li problem sa prištićima i miteserima, isprobajte Cleanance Comedomed koncentrat i gotovo sigurno ćete se uvjeriti u njihovo smanjenje. Comedomed regulira prekomjerno lučenje sebuma i smanjuje sjaj, bori se protiv otvorenih i zatvorenih mitesera i prištića, i ograničava njihovu ponovnu pojavu. Inovativan djelatni sastojak COMEDOCLASTIN™ je biljni djelatni sastojak - ekstrakt sjemena sikavice, koji brzo djeluje u trenutku nastajanja prištića i ograničava njihovo ponovno pojavljivanje.


- Volim koristiti Avène proizvode jer oni to imaju po problemima lijepo složeno pa si birate jel vam koža osjetljiva i crvena, to su jedni proizvodi, pa ako imate akne drugi tip proizvoda a u biti sve termalno i djeluje. Termalna meni koristi za sve zgode i nezgode. Družim se s njihovim proizvodima preko 10 godina, djeluju. Kod svrbeža i crvenila meni jako pomogla. Termalna izvorska voda mi je bila najbolja odluka da njegujem njome lice i super riješi sve što treba - komentari su brojnih zadovoljnih žena


Informirajte se detaljnije, istražite sve o svojoj koži lica i tijela, a zatim ćete otkriti i sve o kvalitetnom Avène make-upu>>> eau-thermale-avene.com.hr

termalna voda za bebe, avene termalna voda recenzija, avene termalna voda iskustva, termalna voda avene recenzija, avene termalna voda za akne

bottom of page