top of page

MISCOTTI KEKSI PRIVLAČE KVALITETOM I BOGATSTVOM OKUSA

Domaća proizvodnja koja se prilagođava vašim privatnim i poslovnim željama

Popularni keksi Miscotti domaće su proizvodnje, a nas su oduševili bogatstvom različitih okusa, od slanog do slatkog. Najviše nam se svidjela kombinacija keksića sa kavom i kakaom za dobro jutro, zatim Miscottija sa rozim, crnom, bijelim i Szechuan paprom te kurkumom za ukusno popodne, a nakon toga onih sa suhim marelicama, bademima i maslacem, savršenih za večeri uz Malvaziju.

- Fantasticni keksići svih vrsta…odnedavno probao i slane! Top! Zaista za svaku preporuku...Predobro! Upravo stigli! Jedno divno iznenađenje različitih okusa, pozdrav iz Bayerna. Prefini prhki keksići fenomenalnog okusa! Uvjerljivo najuskusniji biscotti! U bilo kojoj kombinaciji - samo su neki od brojnih komentara zadovoljnih ljubitelja Miscottija.

Stotine okusa prema vašim željama

Osnivačica Mirta Atlija otkriva nam kako Miscotti keksi mogu biti napravljeni u potpunosti personalizirano i prema željama pojedinaca, ali i tvrtki - Personalizirani poklon paketi mogu se napraviti u motivima proljeća, ljeta, za Valentinovo, Dan žena, Dan muškaraca, te za posebne svečanosti i obljetnice kao što su pričesti, krizme i vjenčanja. Svaki paket uvijek sadrži poklon kutiju s 4 tematska okusa i personaliziranu poruku te je idealan kao poklon.

Posebna mogućnost suradnje moguća je i sa specijaliziranim proizvođačima, poput primjerice uljara, sa kojima su napravljeni Miscottiji sa maslinovim uljem te sa bredom Volim ljuto, za koje su osmišljeni keksi s chilijem. - Proizvođačima želim pokazati da njhove proizvode možemo implementirati u naše keksiće i na obostranu korist stvoriti novi proizvod koji može biti "samo njihov". Također, možemo napraviti brendirane kekse koji se okusom jako dobro slažu s njihovim proizvodima i biti odlični za degustacije u vinarijama, destilerijama, OPG-ovima i tisućama drugih prodajnih mjesta. Najvažnije je znati da se naš asortiman uvijek može proširiti sa potpuno novim sastojcima i okusima - dodaje Mirta.

Miscotti, suhi keksići inspirirani talijanskim Cantuccinima ili - šire poznato - Biscottima pripremaju se tako da se prvo peku, a zatim 'prosuše'. Imaju dugi rok trajanja i prilično su hranjivi. U davna vremena bili su navodno omiljeni "snack" rimskih legionara, zahvaljujući ukusnim bademima. Mirta je jedna od rijetkih slastičarki koja je prepoznala da temeljni recept Miscottija može biti prazno platno te da ga dodaci poput začina, orašastih plodova, komadića suhog voća ili čokolade, mogu pretvoriti u posve novi desert.

Hrskavi, mirisni i taman slatki, rađeni ručno s puno ljubavi i pažnje i od posebno odabranih namirnica, dolaze u kombinacijama koje niste ni znali da želite. Idealni su za individualna i brendirana pakiranja, kao zahvalnice za vjenčanja, poklon dobrodošlice u hotelima, hostelima i apartmanima, za seminare, evente i radionice kao snack za polaznike, te za poslovne poklone klijentima ili zaposlenicima. Na njihovom se pakiranju može ispisati osobna poruka ili vaš logo i poslovni slogan, koji će svi primijetiti.


- Htjela bih naglasiti i da su rađeni ručno, od jednostavnih, ali kvalitetnih sastojaka. A oni u kojima je čokolada, rade se od premium belgijske Callebaut čokolade, dok je suho i orašasto voće pretežno iz Tvornice zdrave hrane, a začini iz Harisse. Uvijek se rade svježi i po narudžbi svakog pojedinog klijenta. Sve dodatne informacije potražite na službenoj web stranici miscotti.hr i oduševite se Mirtinim idejama za vaše proslave i događaje!



bottom of page