top of page

ROMERQUELLE VODA TIJELU DAJE POTREBNE MINERALE

Kristalno bistra, punoga okusa i osvježavajuća

Kristalno bistra, punoga okusa i osvježavajuća, mineralna voda Römerquelle popularni je proizvod na hrvatskome tržištu bezalkoholnih pića. Najpopularnija je robna marka mineralne vode u Austriji, a pruža osvježenje još od doba starih Rimljana. Upravo je tako voda Römerquelle i dobila ime – na njemačkome jeziku Römerquelle znači 'rimski izvor'. Istraživanja su pokazala da Römerquelle sadržava optimalnu kombinaciju hranjivih sastojaka potrebnih ljudskomu tijelu. Naime, samo jedna litra vode Römerquelle sadržava 18 % preporučenoga dnevnog unosa kalcija i 19 % preporučenoga dnevnog unosa magnezija.

Izvor ove izvorski čiste vode nalazi se u austrijskome mjestu Edelstal u Gradišću, a star je između 5000 i 7000 godina te izvire iz dubine od 250 metara, duboko ispod razine podzemne vode. Prirodna mineralna voda Römerquelle oživljava osjetila, darujući tijelu svježinu i potrebne minerale. Kada se dugoj tradiciji vode Römerquelle pridoda elegantna staklena ambalaža savršenog dizajna i kvalitete, jasno je da se radi o najboljem što priroda može ponuditi.

- Najbolja! Jedino ovu mineralnu pijem, najbolja je limunska trava. Kruška zakon! Trava dobra. Romerquelle od limunske trave najdraže moje piće. Okus limunske trave osvježava, najbolji ste. Pohvale za stranicu, a i proizvode! Posebno vodu s limunskom travom. Uvijek Romerqulle biramo ako je dostupan. Limunska trava .... mmmm....prefino - komentari su zadovoljnih kupaca.


Udovoljite svojim osjetilima gaziranom i negaziranom prirodnom mineralnom vodom, okusom limunske trave te kruškom i matičnjakom. Oživite osjetila uz Römerquelle >>> FB Römerquelle Hrvatska

gossip vijesti, gossip promocija, promocija, romerquelle limunska trava, romerquelle voda

Comments


bottom of page