1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MAJA ŠUPUT OTPUTOVALA U NAJZALEĐENIJI DIO HRVATSKE

Da joj se svaki dan ovako probuditi

Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov pohvalili su se posebnim zimskim izletom na Plitvice - Svjetsko a naše. Savršenstvo. Probuditi se ovako - poručila je Maja i objavila idilične fotografije

Zajedno su prošetali Nacionalnim parkom i vozili se brodom po jezeru, a Nenad je uz kavu popio i jednu rakijicu - Sad ću popraviti malo kavicu - izjavio je budući tata i popio na eks jednu ličku šljivovicu, te malo dodao u kavu. - Zaboravila sam kako je to - dodala je trudna Maja.

- Nadam se da ima neka zavjesa jer ova svjetlost bi me oslijepila ujutro. U istoj ste kućici di smo i mi boravili. Jako lijepo je sad vam je još pao snijeg... Ima se može se.... To uopće nije skupo. Kako divna fotkica. Fakat je wowwww. Tooooop. Ode Neco u fotografe. Idem i ja sutra. Nemoj da bebiu bude ledeno, molim te. Želim takvu sliku prekosutra, a ako sretnemo Maju, može i s njom...Onda moraš takvu oblekicu imat. Bravo Majo, tako se to reklamira - komentirali su brojni fanovi.

Poduzetna Maja već će kroz mjesec i po dana postati majka, čemu se jako veseli. Do tada, još će malo uživati sa mužićem.