top of page

MAJKE ZABRINUTE ZBOG MAJE ŠUPUT

Zašto ga nosi?

Maja Šuput (41) sjaji od kada je saznala da je trudna. Od prvog testa do danas prošlo je već 6 mjeseci i vrlo brzo, ona i suprug Nenad postat će ponosni roditelji svog prvog djeteta. Maja je i dalje aktivna u svom poslu, pa je osmislila novi parfem i niz Majushka proizvoda, a pauza od nastupa i pjevanja došla joj je u pravome trenutku - Najsretniji na svijetu posljednjih 6 mjeseci - poručila je nedavno, čvrsto držeći svoj maleni trbuščić

Iako je u 6.mjesecu trudnoće, Maja i dalje nosi moderne i uske odjevne kombinacije, na koje dodaje remene, čizme i cipele na visoku petu. Većini njenih obožavateljica to ne predstavlja nikakav problem, jer znaju da svaka trudnica ima svoj stil, ritam i mogućnosti, no nekima je zasmetalo Majino oblačenje - Već 6 mj...a trubuh...se ne vidi. To sam i ja baš uočila, u biti koda ga stalno skriva, zašto kajiš ima, ja nisam u 6 mj trudnoće ništa mogla trpit oko trbuha a kamo li kajiš. Niti sam pomišljala od samog početka trudnoće nosit usko, kao Maja... Ne skriva ga. I ima čak i slika gdje ga pokazuje. Nije svaka trudnica ista. I ja sam sa 6 mj bila ko slonica. Dok se mojoj kolegici tek sa 5 i pol počeo nadzirati. Ma znam da se svakoj ženi ne vidi isto, a vidjela sam i ja na slici gdje se vidi, ali kajiš stavljati mi je bezveze - poručile su pjevačici nadobudne majke.

Puno više majki poručilo je Maji da se drži, uživa u ostatku trudnoće i nastaviti biti vesela kao uvijek - Samo jedno je ljepše od tog blaženog stanja..kad to maleno blaženo uzmeš u svoj zagrljaj. Ja kad popijem vodu imam takav trbuh. Definitivno je djevojčica! Dolazi djevojcica garant. Raste mali bebolino neka je živo i zdravo a ovo mi miriše na malenog dečkića, sretno Majić. Lipo ti stoji trbiščić. Maja prekrasna si kao žena i kao pjevačica i kao majka. Predivni ste. To je neizmjerna sreća, drago mi je za vas.

maja šuput je rudna 2020, maja šuput trudna instagram, vijesti o poznatima

bottom of page