top of page

GRUBNIĆ I ŠUPUT NA PARTIJU U KLUBU

Maja Šuput: Pa di si ovo iskopao?

Prošlog mjeseca Maja Šuput je sa suprugom Nenadom uživala u razgledavanju Dubaija, a uvečer su se 'skockali' i otišli zajedno na večeru. - Baš si zgodan muž - poručila je mužu Maja, a on je odvratio komplimentom da je ona prekrasna. U tome se slažu i brojni Majini fanovi, koji jedva čeka svaku Majinu objavu na društvenim mrežama. - Bas te je lijepo vidjeti kao trudnicu. Kakav par, pa radost je zaista videti ovako nešto. Ideš mama!!! Majo znači prelipa si inače ali kao trudnica si posebno lijepa sjajiš, trebaš sad češće biti trudna - pišu joj brojni

- Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i punoooo prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne insta pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku vodim vas na virtualno putovanje Dubai. Jutra počinju sa plažom, gdje kroz laganih 28C puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama - napisala je presretna Maja i pokazala kako je uživala na pijesku.

Po povratku u Zagreb, Maja se ponovno bacila u poslovne vode pa je kratko posjetila i Firenzu - Poslovni put u Italiju - poručila je kratko. A puno prije trudnoće i udaje, Maja je bila rado viđeni gost kluba poput beogradskog Kasina By Community, u kojem je plesala sa prijateljicama i najboljim frendom Markom Grubnićem - Nedostaje mi ovo - objavio je Marko i tagirao Maju, koja je odmah 'bacila' komentar - Pa di si ovo iskopao???? Ja se ovog ne sjećam al znam da je bio najbolji vikend. Video s partija pogledajte na >>> Marko & Maja u Kasina Pjesma na koju plešu izvodi srpsko-turska pjevačica Emina Jahović: Dal ona zna.

bottom of page