top of page

NAPOKON! MAJA ŠUPUT ČEKA BEBICU, OTKRILA I SPOL

U 7. je nebu

- Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir - započela je 41-godišnja Maja Šuput svoju objavu

- Malo je reć da smo oboje u "7.nebu " i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbušćiću... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck - poručila je presretna Maja.


Ona i suprug Nenad Tatarinov više su puta ponovili kako bi voljeli imati dijete, a sada im se ta želja napokon ostvarila.

Ponosnim budućim roditeljima čestitke su odmah uputili Severina, Ella Dvornik, Gabriela Pilić, Ana Radišić, Sementa Rajhard, Nina Badrić, Sonja Kovač, Iva Šarić, Mario Petreković, Ivan Šarić, Nataša Janjić, Pamela Ramljak, Zsa Zsa, Nives Celzijus, Mia Kovačić, Bojana Gregorić, Jelena Rozga i brojni fanovi - Ajme divno!! Čestitke od srca. MAMASITA čestitam. Prelijepe vijesti Majuškooo moja draga. Baš sam sretna zbog Vas... Aaaaa, bit ćete super mamica i tatica. Aaawww čestitke! Konačno ne moram šutit vise. Draga Maja iskrene čestitke. Čestitam i neka sve prođe dobro....

- Čestitke to je najveći dar i poklon za ženu, a i najveća ljubav. Maco čestitam vam! Čestitam, divna vijest, sretno ponosnim roditeljima. Ajme Majaaa. Čestitke od srca! Uživat ćete na najjače, jako se veselim svemu što vas čeka dalje i želim ti zdravu trudnoću bez poteškoća. Zovi me za savjet, demonstraciju mijenjanja pelena, nunanje ovo ono čestitke. Pa KOLIKO mi je drago!!!! Čestitam vam oboje od srca!!!! Uživajte još malo jer krecć rokenrol potpuno druge vrste! Diiivna vijest! I da bebica zdravo i sretno olakša mami ostatak trudnoće! Čestitam Vam od srca. Ništa ljepše ne postoji. Sretno do kraja i blagoslovljeno. Aaa daaj, čestitkeee i sretno u svim nadolazećim danima! Sreća u nesreći, sad zbog covida i situacije s nastupima možete malo i uživati u ovom periodu i proživjeti svaki trenutak kak treba! Kakve krasne vijesti. Baš sam happy. Čestitam vam, divni ljudi - poručili su sretnoj Maji brojni fanovi.


A ubrzo nakon otkrivanja trudnoće, Maja je fanovima otkrila i kako čeka - dječaka.

bottom of page