top of page

JESSICA SIMPSON POKAZALA NEPREPOZNATLJIVU SEBE

Ovako je izgledala pred 4 godine

Prelijepa glumica i pjevačica Jessica Simpson danas izgleda kao supermodel, no pred samo 4 godine bila je posve drugačija. O tome kako se osjećala i kroz što je sve prolazila, otkrila je nedavno - Ova osoba u rano jutro 1. studenog 2017. neprepoznatljiva je verzija mene. Imala sam toliko samootkrivanja za otključavanje i istraživanje. Znala sam da ću u ovom trenutku dopustiti sebi da vratim svoje svjetlo, pokažem pobjedu nad svojom unutarnjom bitkom samopoštovanja...Osobno, da bih to učinila, morala sam prestati piti alkohol jer je to držalo moj um i srce da kruže u istom smjeru i, iskreno, bila sam iscrpljena. Željela sam osjetiti bol kako bih je mogla nositi kao značku časti. Htjela sam živjeti kao vođa i prekinuti cikluse kako bih napredovala naprijed – nikad ne gledajući unatrag sa žaljenjem i grižnjom savjesti zbog bilo kojeg izbora koji sam napravila i koji bih napravila ovdje u ovom prekrasnom svijetu. Ne mogu vjerovati da su prošle 4 godine! Toliko je stigme oko riječi alkoholizam ili etikete alkoholičara. Pravi posao koji sam trebala obaviti u svom životu bio je zapravo prihvatiti neuspjeh, bol, slomljenost i samosabotažu. Pijenje nije bilo problem. Nisam voljela sebe. Nisam poštivala vlastitu moć. Danas to činim. Pomirila sam se sa strahovima i prihvatila sam dijelove svog života kao tužne. Posjedujem svoju osobnu moć s duševnom hrabrošću. Divno sam iskrena i ugodno otvorena. Ja sam slobodna.

- Ti si najsnažnija i najljepša žena koju znam! Volim te. Ovo je čudesno i jako snažno. Jako sam ponosna na tebe. Divlje iskrena. Uvijek će te voljeti svi oko tebe - poručili su pjevačici brojni fanovi i prijatelji.

Jessica se posve oporavila, vratila liniju i počela ponovno pjevati i dizajnirati cipele, po kojima je postala slavna. Danas je sretna majka i supruga, a tisućama žena i muškaraca koji trenutno prolaze iste teške trenutke i žele se riješiti ovisnosti, velika je motivacija.

bottom of page