1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

BEYONCE: MOJE KĆERI PREVLADAVAJU TEŠKE SIMPTOME

Nismo je vidjeli dugo vremena

39-godišnja Beyonce nekad je neprestano bila na turnejama i snimala nove pjesme, a danas je posvećena svojoj obitelji, mužu Jay-Z-u, 3-godišnjim blizancima Rumi i Sir Carteru te 8-godišnjoj kćerki Blue Ivy. Pokrenula je vlastitu modnu kompaniju Ivy Park i u suradnji s Adidasom predstavila brojne sportske komade odjeće. No, ono što je posebno iznenadilo javnost, teške su alergije koje imaju njene kćeri...

Na svom imanju Beyonce od nedavno ima dvije velike košnice s kojima za privatne svrhe proizvede stotine tegli meda godišnje. Poseduje čak 80,000 pčela, piše Jutarnji list, a pčelarstvom se počela baviti zbog svojih kćerkica, kojima med pomaže da prevladaju teške simptome.

- Imam dvije prave košnice. Već ih neko vrijeme imam na imanju. Imamo oko 80 000 pčela i napravimo stotine tegli meda godišnje. Počela sam se baviti pčelarstvom jer moje kćerke Blue Ivy i Rumi imaju strašne alergije, a med ima nebrojena ljekovita svojstva - izjavila je pevačica.


Uz pčelarstvo, Beyonce danas ima potpuno vlasništvo nad svojom muzikom, filmovima i modnim brendom, a u poslu je poznata kao velika perfekcionistica.