top of page

TEŠKI TRENUCI ZA DAMIRA KEDŽU

Brojni kolege pružili mu podršku

- Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice. Legje bi bilo, more sinje osekat. Nego meni na te, misel bilo bi fermat - izjavio je potreseni Damir Kedžo, u teškim obiteljskim trenucima na Otoku Krku.

Suosjećanje i sućut odmah su mu dali brojni kolege i prijatelji, koji su redom poručili da im je jako žao zbog gubitka - Damire žao mi je - rekao je Saša Lozar, - Damire, žao mi je. Primi moju iskrenu sućut - utješio je kolegicu Mario Roth, - A što da ti kažem.... uvijek je nosiš - izjavila je Ivana Miserić, - Sretan si da je bila tvoja i da si bio njen. Divota od duše - objavila je Ivana Plechinger.


- Voljeni ne umiru dok žive u srcima onih kojih ih se sjećaju, iskrena sućut. Drži nam se dragi naš Damire uz tebe smo svi. Predivna žena je bila Jelka. Iskrena sućut Damire, bilo ti je lijepo odrastati kraj tvoje mamice, a Jelka je bila meni jako draga žena - poručili su Damiru brojni pratitelji.

Nekoliko tjedana prije tužne vijesti, Damir je posjetio Motovun, u kojem je uživao u šetnjama i predivnom pogledu. - Jedna od odluka u ovoj godini je uz više treninga i zdravije se hraniti - izjavio je tijekom jednog od izleta, na koji gotovo uvijek vodi i svog kućnog ljubimca, kujicu Gigi.

bottom of page