top of page

GORDANA KROMER ZA GOSSIP OTKRILA KOJEM SE POSEBNOM PUTOVANJU JAKO VESELI

Promijenila je i imidž i napravila beauty transformaciju

Gordana i Adam Kromer danas žive u Zadru i imaju dva sina, a brojni su ih Hrvati sa veseljem gledali u TV showu Brak na prvu. Par se nakon prvih 'spajanja' sa drugim parovima pronašao, zaljubio i danas žive svoju bajku. Mladi par dokaz je i da je ljubav moguća na mjestima na kojima to najmanje nadamo, a posebno za Gossip, Gordana nam je otkrila više o obiteljskim planovima

- Draga Gordana, gdje biste jako voljeli odputovati sa sinovima i suprugom narednih godina? - Pozdrav, planirali smo na Sejšele, ali zbog korone smo odgodili, a sad čekamo da najmlađi još malo naraste...tako da se nadam da ćemo u idućih par godina uspjeti- otkrila je veselo. A na pitanje je li napravila makeover i promijenila boju kose, dodala je - Boja kose je nova i ginger.


A kada opisuje jedan njihov dan na kraćem putovanju, Gordana ga opisuje sa puno ljubavi i razumijevanja - Danas sam si samo potvrdila da treba manje brinuti (jel previse puše bura, hoće se Noel htjeti voziti u kolicima, kako će Kael u nosiljci, kolika će biti gužva...i još 10 drugih dilema), a više uživati. Na kraju sam po ne znam koji put zaključila da su djeca 100x bolja na izletima nego doma. I da, sve je prošlo odlično, jedan prespavao, a drugi uživao i bio najbolje dijete na svijetu.

bottom of page