top of page

SNJEŽANA MEHUN OTKRILA SVOJ ŠUMSKI PUT

Poduzetnica Snježana Mehun voli se opustiti šećući šumom

- Slika je mutna odnosno ja sam mutna ali priroda je kao i uvijek predivna, a i on je tu da mi krči put! To je moj put, moja staza koja me resetira i vraća na tvorničke postavke ipak nije zgorega da i tada imate nekoga da Vas pazi. Imate li vi svoju šumsku stazu? - pitala je Snježana Mehun svoje pratitelje, a odgovori su stigli trenutno - Pa imam svoju rutu biciklom, najbolje se opuštam u prirodi. Moj otok vitalnosti je Lošinj sa preko 200 km staza. Jedan joj je fan poručio da se pazi imigranata.


Uvijek aktivna poduzetnica vrlo je uspješna u mnogim branšama, a u zadnje vrijeme najviše komplimenata dobiva na račun svog modnog branda Duchess womens koji je pokrenula u suradnji sa modnim dizajnerom Antunom Tinom Brišarom.


- Haljine, kompletna modna linija Duchess kreirana je prema potrebama svake moderne žene. Haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, uzorak ili tekstura ugodnih materijala - pamuk, viskoza, vuna, svila i dr., a naravno moraju sjajno i izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela. Ovisno o kombinaciji većina haljina može biti idealna i za dnevnu i večernju varijantu - izjavila je Snježana.

Duchess haljine, majice, muške i ženske trenirke, suknje, kaftane i bluze možete pogledati u trgovinama diljem Hrvatske - Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru te u Salzburgu, a razgledati i kupiti ih možete i online na web shopu duchess.hr

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, promocija, poznate hrvatice, snježana mehun, duchess

bottom of page