top of page

MATIJA VUICA MARIJANI BATINIĆ: DUG PUT JE PRED TOBOM

Uživala u zlatnoj kadi

Dalmatinka Marijana Batinić jako voli more, ali jednako tako voli i snijeg i snježne radosti. - Sljeme mi trenuto dođe ko Aspen - poručila je nedavno sa Sljemena na skijama i dobila brojne poglede

- Još kad žičara proradi, koji Aspen. Prekrasna si, blago ti se. Ovo je ona nizbrdica iz Lovreča prema Batinićima, kakvo Sljeme. Bravo lipoto lipo uživaj na Sljemenu. I nemoj se polomit meni skije nisu dobre. Bojim se i njih i leda... Marijana okreni skije budeš opala na skijama. To je šala jer Dalmatinske slabo skijaju - poručili su joj fanovi iz Dalmacije.

Nakon skijanja, Marijana se 'bacila' u zlatnu kadu i ponosno objavila - 40 mi je godina tek. Fala ti živote. Veliki rođendan čestitale su joj brojne poznate kolegice Nataša Janjić, Bojana Gregorić, Sandra Perković, Iva Jerković, Iva Radić i Ivana Marić - Sve najbolje draga Marijana sestro vodenjačice. 39 i kusur. Sretan ti ljepoto. Sretan Ročkas Batice! Sve ti cvalo. Sretna i vesela bila! Djeeeevojčiceeeeeeee... Lipa pametnice, sretan ti ročkas. Ajmeeee predivna fotka, sretan rođo draga Marijana. Sad dolazi najljepše doba.


Marijana je ponosno objavila crtež svoje starije kćeri, a također i čestitku kolegice Antonije Blaće

- Bome je to “tek”! To mi je bio jedan od najljepših rođendana. A jamčim ti da ulaziš u odlične godine! Be happy - poručila joj je Barbara Kolar, dok joj je Matija Vuica dala savjet - Dug put je pred tobom, nek bude divan i ispunjen radošću...Sretan rodendan draga. - Sretannnn! Ajme eto i mene uskoro u 40 klubu - dodala je Nevena Randeli

A što najviše želi ove godine? - Svima nam želim jedno sigurno putovanje u grad ljubavi. Što prije je moguće - izjavila je simpatična voditeljica i pokazala fotografiju iz Pariza, gdje je pred par godina uživala sa suprugom Matejem.

bottom of page