top of page

DANIJELA DVORNIK: SVAKI PUT SE PONOVNO ZALJUBIM

Jako joj je lijepo

- Kada ostrarim, željela bih imati kuću pokraj mora. I slikati. I imati puno dobrih prijatelja, glazbe i pića. I prokleto dobru kuhinju da mogu kuhati, rekla je Ava Gardner. Draga Ava, to je bio i moj san! - izjavila je Danijela Dvornik, simpatična baka Balie i Lumi. Upravo tu želju Danijela je ispunila tako što sve više vremena provodi na Braču

- Današnja magija, južna strana čarobnog Brača. Svaki put se ponovno zaljubim, život na otoku, more i sunce - poručila je pred tri dana i pokazala prelijepe fotografije otoka.


- Tko ima ovu kućicu tik do mora...nadam se da zna koliko je sretan čovjek. Kako je tebi lijepo ženo...Samo uživaj, pomalo ti zavidim...Danas je stvarno bila MAGIJA od dana, od prve do posljednje zrake sunca, lipo kad se zna guštat, pozdrav sa Šolte. Bas lipo. Prava hrana za dušetinu. Definitivno se selim na Brač, jednog dana... Prelijepo. Savršeno. Meditacija, mir, ljepota, tišina...predivan Brač se budi. Odmor za dušu. Nema ljepšeg raja na zemlji - komentirali su mnogi.

Najviše fotografija Danijela dijeli upravo s mora, u koje se zaljubila - Dobro je, miriše na južnu, toplo je. Odmah i ovde živne život. Odeš do obližnjeg dućana, pa ti jedna susjeda da svježa jutarnja jaja, ponudi kavu i kolač, onda naleti druga susjeda pa ti donese punu vreću naranči i limuna i kad pomisliš da je dosta darova za danas, dođe prijatelj na kavu i donese bocu vina - opisala je kako sada živi.

bottom of page