top of page

FUN PARK BIOGRAD ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ

Park dinosaura omiljena je destinacija za djecu od 3+ godina

fun park biograd dinosaur
foto Fun Park Biograd

Gotovo da ne postoji dijete 3+ godina koje se nije zabavljalo pričama o dinosaurima. Odjednom, bez obzira imate li djevojčicu ili dječaka, puna vam je kuća plišanih i gumenih dinosaura svih vrsta i počinjete odgovarati na pitanja: Mama, a gdje žive dinosauri? Tata, a jesu li oni jako strašni? Je li T-Rex najveći? A kolike ima zube?


Fun Park Biograd by Mirnovec, zabavni je park koji svakoj obitelji nudi pregršt doživljaja i zabave, a smješten je samo 5 minuta vožnje od grada Biograd na moru. Posebnu pažnju posvećuje sigurnosti gostiju i atrakcija, a član je i svjetske organizacije IAAPA za zabavne parkove.

Park je prepun adrenalinskih vlakova, brodova i različitih tematkih cjelina kao što su svemir, gusarski grad i divlji zapad, dok u središnjem dijelu nudi posebnu zanimljivost za mališane - ograđeni dio sa dinosaurima koji se miču i urliću. Kroz simpatično uređenu prašumu vozi mali starinski uređeni vlak, u koji taman stane četveročlana obitelj, i kako se vlakić lagano pomiče djeca dobivaju čudesni doživljaj ulaska u svijet dinosaura.


Prvi po redu je ogromni T-rex kojem se miče glava i koji urliče, pa mala djeca mogu pomisliti kako je životinja stvarna. Malo dalje, još je jedan veliki dinosaur, dok su iza njega nešto manji u velikim dinosaurskim jajima. Prolazak ispod velikih kostiju dinosaura još je jedan poseban doživljaj, koji će djeca zapamtiti. Vole li i vaši klinci dinosaure, svakako ih povedite u atrakciju Animal Kingdom.

- Po narudžbi se mogu organizirati i posebne zabave, vjenčanja, teambuilding i rođendani za spektakularno iskustvo, zato dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha! - poručuju iz Fun Parka. Sve dodatne informacije potražite na funparkbiograd.com i skupite puno predivnih doživljaja

bottom of page