1/1

ZABAVNE DJEČJE IGRAČKE ZA VRT

S BIMA igračkama djeca se igraju satima

Ima li ljepšeg osjećaja od sjedenja u prirodi, u vlastitom vrtu ili na balkonu, tijekom predivnog sunčanog dana dok nam se djeca igraju i zabavljaju satima.


Gotovo da nema roditelja koji nije poželio zabavnu dječju vrtnu igračku, koja će njegovo dijete okupirati makar na pola sata. Ove igračke dokazano 'okupiraju pažnju' satima, a zbog toga što su zanimljive, interaktivne i drugačije od onih koje su se koristile čitave zime u zatvorenom, priuštit će vašim mališanima igru koju će pamtiti.

Crveni tricikl oduševit će baš svakog zaigranog dječaka i djevojčicu, dok će dron sa strelicama za ispaljivanje omogućiti cjelodnevnu igru čitavog malog društva. Ljuljačka u koju stane barem dvoje djece, veselit će ih svakoga dana, a njezino postavljanje bit će vam brzo i jednostavno.

Planirajte predivne trenutke u prirodi i ispred kuće ili stana, i priuštite svom malom majstoru da postane roštilj majstor, baš poput vas.


Zabavne dječje igračke za vrt čekaju vas na web shopu bima-shop.hr, koji posluje punih 30 godina. BIMA vodi i 16 poslovnica diljem čitave Hrvatske >>> poslovnice, a u svom stalnom asortimanu ima čak 3.000 artikala renomiranih europskih proizvođača, a za veliki broj njih imaju i ekskluzivna prava prodaje za Hrvatsku.

- Wooow, koji bageeeeer! Mama, bager, hoće... - reakcije su djece na ovaj moćni stroj. Ne propustite stvarati lijepe uspomene sa svojom djecom, posebice kada su mali i preslatki.

Prijava na Gossip newsletter

Hvala na prijavi!

1/1