top of page

HOTELI SUNČANI HVAR STVORENI ZA UŽITAK

Palace Elisabeth - palača u koju ćete se zaljubiti

Povijesna znamenitost u centru grada, Palace Elizabeth, smještena je na elitnoj lokaciji na otoku Hvaru. Samo nekoliko koraka od najznačajnije gradske atrakcije, izdvaja se jedinstvenom arhitekturom i izuzetnim dizajnom. Ovaj prepoznatljiv hotel otkriva suštinu starog europskog šarma i ponosno nosi pet zvijezdica.

Hotel je izgrađen na rezidencijalnom kompleksu Kneževe palače na glavnom gradskom trgu, a svoj najveći značaj imala je u razdoblju venecijanske vlasti, kada su se na ovom prostoru izmjenjivali knezovi i providuri. Nakon propasti Venecije palača gubi sjaj, postaje zapuštena te je na kraju srušena na prijelazu 19. u 20.st. Na njezinom mjestu stvoren je lječilišni hotel carice Elizabete. U prostor hotela ulazite kroz arheološki lokalitet, nekadašnji dio gradskog zida-bedema, dok na zidu možete vidjeti okrugle otvore za topove. Lijevo od ulaza maleni je mediteranski vrt sa stablima naranče.

Ono po čemu gosti najviše žele doći u Palace Elizabeth na Hvar i uživati u njenoj ponudi, jedinstvena je lokacija, kulturna baština koja doista priča posebnu priču, spektakularni pogledi, luksuzne sobe i suites, spa i unutarnji bazen, te iskustvo doručka, ručka i večere, koje otvara sva nepca.

- Sve je savršeno! Osoblje je prijateljsko i profesionalno, hrana vrlo ukusna, i dobivamo potpuni 5 zvjezdica doživljaj... Vrlo dobar hotel. Odlična lokacija. Divan pejzaž. Vrlo dobar smještaj...Preporučam ljetovanje na ovom divnom otoku, svidjet će vam se - komentari su brojnih gostiju hotela Sunčani Hvar. Pet drugih hotela grupacije Sunčani Hvar potražite na >>> www.suncanihvar.com i razgledajte posljednje atraktivne ponude


Comments


bottom of page