top of page

HERITAGE HOTEL LIFE PALACE - AUTOHTON I IMPOZANTAN

U najljepšem dijelu Šibenika

- U samom srcu Dalmacije, točnije u najljepšem dijelu Šibenika, smjestio se Heritage Hotel Life Palace, hotel sa 4 zvijezdice. Njegova šarmantna i nesvakidašnja pojava, već neko vrijeme oduševljava zadovoljne goste koji se iznova vraćaju i prepuni su riječi hvale. Izvana autohton i impozantan, plijeni pažnju svakog prolaznika, a kako i ne bi kada se nalazi na najljepšoj šibenskoj lokaciji - poručuju iz tog novo otovorenog hotela.


Kao preslikan iz neke knjige bajki, savršeno je smješten na malom i živahnom gradskom trgu, a u njegovom je imenu sadržano sve što on jest – renesansna gradska palača koja je povijesna baština, prezentirana kroz obiteljski hotel u kojem se događa život. Ima 17 uređenih soba sa posebno odabranim detaljima, ali i modernim sadržajima poput wellness zone s hidromasažnom kadom i finskom saunom. Sve su sobe klimatizirane s queen ležajem, kupaonicom s tušem ili kadom i podnim grijanjem, kvalitetnom hotelskom kozmetikom, sušilom za kosu, bežičnom internet vezom, sefom, mini barom i brojnim drugim pogodnostima.

Elementi palače Marenci iz 15. stoljeća savršeno su ukomponirani u ekskluzivnu unutrašnjost ovog gradskog hotela, koji na svakom koraku odaje počast slavnom gradu čiji je dio. Na raspolaganju vam stoji i kavana s odabranim slasticama, tortama i kolačima. U blizini Heritage Hotela Life Palace nalaze se sve važnije kulturno-povijesne zgrade i spomenici, poput katedrale Sv. Jakova, muzeja Grada Šibenika u Kneževoj palači, samostana Sv. Lovra, tvrđave Sv. Mihovila i mnogi drugi. Tek kratku vožnju od grada, smješten je Nacionalni park Krka, a izlet u Nacionalni park Kornati, nezaboravan je doživljaj za svakog posjetitelja središnje Dalmacije. 

- Prelijepo mjesto sa sa nevjerojatnom uslugom. Cura sa recepcije čak nas je nazvala usred noći, dok smo putovali iz Splita, da pita je li sve u redu. U središu grada, sobe su vrlo tihe, osoblje jako ljubazno. Starinski štih, jako udobno. Super prijateljski zaposlenici, jako fini doručak i sigurno ćemo doći ponovno! Predivna stara građevina u centru grada, doručak je prefini, kupaonice su velike, a hotel čak ima dizalo što nije uobičajeno. Ovo je stvarno nešto posebno. Osoblje je vrhunski ljubazno, sve je super čisto, a lokacija je baš posebna - komentari su posjetitelja iz cijeloga svijeta, koji su u hotel došli preko booking.com

bottom of page