top of page

CVJETNI SPEKTAKL U NOVOJ KOLEKCIJI U.S. POLO ASSN.

Sezonski popust od čak 50% bez skrivenih ''do'' je počeo

sezonski popusti Polo Assn

U.S. Polo Assn. sa svojom novom kolekcijom donosi radosnu vijest ljeta kombinirajući cvjetne i tropske uzorke s toplim bojama sezone. Žuta, roza, zelena, narančasta i zemljane nijanse, koje su među dragocjenim bojama sezone, istovremeno nude udobnost i eleganciju dok donose šareni ljetni stil u kombinacije.

sezonski popusti Polo Assn

U muškoj kolekciji, košulje i hlače s udjelom lana su nezaobilazni komadi sezone. Polo majice s vezom koji se sastoji od tropskih i cvjetnih uzoraka ističu se. Košulje i majice prate prugaste i pletene hlače kao i udobne bermude. Bermude, nadopunjujući komadi košulja, privlače pažnju svojim udobnim uzorcima i fleksibilnim tkaninama. Za muškarce USPA koji ne mogu odustati od pametnih casual kombinacija, pletene majice i pamučne jakne donose novi impuls sezoni.

sezonski popusti Polo Assn

Legendarna polo majica koja čini temelj USPA vraća se u “fit” i “regular” formama koje odgovaraju svakom obliku tijela, te sa cvjetnim uzorcima unutar ovratnika i sa širokim rasponom boja! Bezvremenska polo majica koja je najmoderniji komad ljetne sezone stavka je koju morate imati u ovoj sezoni i dolazi u bojama pogodnim za svaki stil.

sezonski popusti Polo Assn

Lepršave haljine također su među istaknutim komadima ženske kolekcije USPA ove sezone. Živahne boje ljeta dominiraju kolekcijom haljina. Fluidne i pastelne hlače su upotpunjene lepršavim linijama lana. Tropski i cvjetni uzorci koje često viđamo u skupini košulja obećavaju dinamiku u kombinaciji s rastućom energijom ljeta.

sezonski popusti Polo Assn

U.S. Polo Assn. dječja kolekcija ističe se svojim posebnim dizajnom i udobnosti namijenjenoj djeci. Kolekcija nudi raznolike opcije za dječake, djevojčice i bebe. Posebna pažnja posvećena je kvalitetu materijala, kako bi odjeća pružala udobnost i trajnost tijekom aktivne dječje igre.

sezonski popusti Polo Assn

Svjesni svoje odgovornosti prema prirodi U.S. Polo Assn. brend je svoju novu kolekciju napravio koristeći manje vode, sirovina i energije.

bottom of page