top of page

BEST SECRET - FASHION PROIZVODI NA BESKRAJNIM PONUDAMA

Postanete li član, dobivate pristup čak 5 milijuna brandiranih proizvoda po sniženim cijenama

Zamislite ogromnu trgovinu sa beskrajnom ponudom odjeće, cipela i modnih dodataka najpoznatijih svjetskih brandova. Zamislite dugačke police, bezbroj boja, oblika i veličina i sve to na nevjerojatnim popustima čak i preko 80%. A sada si sve to predočite u obliku mobilne aplikacije, u koju ulazite samo sa pozivnicom.

Fenomenalna ponuda svih vrsta cipela


BestSecret Fashion online modna trgovina, koja već u naslovu poručuje - samo za članove, u ponudi ima čak 5 milijuna proizvoda iz preko 3.000 high street i luksuznih modnih brandova. BestSecret je podružnica jednog od najstarijih europskih veletrgovaca tekstilom, Schustermann & Borenstein. Osim BestSecreta, Schustermann & Borenstein upravlja i sa četiri tajne trgovine u Njemačkoj i Austriji, točnije u Munchenu, Dornachu, Frankfurtu i Beču.

500 novih proizvoda koji su stvarno vrlo traženi, ažuriraju se u cijeloj online trgovini svaki dan u ponoć, a vrlo lako i user friendly možete ih pregledavati u vašoj mobilnoj aplikaciji BestSecret. Svaki fashion komad vrlo je ograničen, pa tako možete pronaći samo jedan komad modernog Balenciaga kaputa, posljednji par modernih Nike tenisica koje već dugo želite ili samo jedan komad Gucci sunčanih naočala, a što više kupujete to vas BestSecret više nagrađuje. Također, ako ih preporučujete prijateljima, BestSecret vam omogućuje dodatne pogodnosti i popuste.

Pravila zajednice

Vaše članstvo je uvijek besplatno. Neki od BestSecret brendova su međutim vrlo osjetljivi kada je u pitanju prodaja njihovih proizvoda po sniženim cijenama. Stoga u BestSecret žele imati samo aktivne članove unutar zajednice. Imajte na umu da će, ako ne iskoristite svoje članstvo u roku od 12 mjeseci, morati deaktivirati vaš račun.

Fizičke trgovine

U fizičkim trgovinama u Njemačkoj i Austriji, mogu kupovati samo članovi koji posjeduju srebrnu, zlatnu ili dijamantnu člansku kartu, a koja je digitalno dostupna u mobilnoj aplikaciji BestSecret.

- Pratite našu stranicu za inspiraciju za stil, naše najbolje odabire i ekskluzivni insajderski pristup najboljim markama po najpovoljnijim cijenama svaki dan. Sve stavke vidljive na ovoj stranici dostupne su samo članovima. Jeste li naš član? Da biste postali član, morate biti upućeni na pridruživanje od strane drugog člana ili doći kroz jedno od naših ekskluzivnih partnerstava! Ako je prijatelj već član, zašto ga ne zamolite da vas uputi? Alternativno, potražite svoju pozivnicu u vašem omiljenom časopisu do paketa pogodnosti vaše kreditne kartice...ali požurite, jer je članstvo uvijek ograničeno i vrata se mogu zatvoriti u bilo kojem trenutku kad dostignemo kapacitet - poručuju iz BestSecret-a i dodaju

- Zašto smo zajednicu učinili isključivo članovima? Kako bismo mogli pregovarati o najboljim ponudama s tisućama high street i luksuznih marki u cijelom asortimanu robnih kuća - sve do 80% niže od njihove standardne maloprodajne cijene. Zapamtite, 500 novih proizvoda ažurira se u cijeloj trgovini svaki dan u ponoć.


Comments


bottom of page