top of page

MYTHERESA LUXURY FASHION PREDSTAVIO NAJTRENDI OKVIRE

Vrijeme je da se fokusiramo na sunčane naočale

Mytheresa, vodeća globalna destinacija za e-kupovinu luksuzne mode, koju prati više milijuna ljudi diljem svijeta, nedavno je poručila - Vrijeme je da se fokusiramo na sunčane naočale! Pri tome je predstavila stotine najnovijih i najtrendi modela 2022., koje su u predstavili prestižni modni dizajneri i dizajnerske kuće - Dior, Valentino, Gucci, Victoria Beckham, Dolce & Gabbana, Fendi, Givenchy, Balenciaga, Alexander McQueen, Prada, Ray-Ban, Saint Laurent, Miu-Miu, Stella McCartney, Versace i brojni drugi.

Sunčane naočale koje već nosi tisuće trendseterica diljem svijeta ove su sezone doista raznolikih oblika, pa tako možemo vidjeti igru boja, oblika i modela, koji se razlikuju od dizajnera do dizajnera. O okusima se ne raspravlja, rekli bi upućeni modni znalci, a ostaje vidjeti što će od popularnih modela početi nositi poznate Hrvatice i njihovi brojni fanovi.

- Na našim stranicama možete pronaći više od 250 najpoželjnijih svjetskih svjetskih luksuznih brendova s fokusom na ekskluzivnu suradnju s markama i odabrani izbor proizvoda, uključujući Bottega Veneta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Loewe, Loro Piana, Moncler, Saint Laurent i Valentino. Ekspresna dostava diljem svijeta u više od 130 zemalja, zajedno s prepoznatljivim luksuznim pakiranjem, neusporedivom, personaliziranom brigom o kupcima i posvećenom uslugom osobne kupovine ono su što stvaramo, a luksuzna moda svima je dostupna jednim klikom na gumb - poručuju iz Mytheresa tima.

Osnovana 2006. godine, ova njemačka modna kompanija sa sjedištem u u Münchenu, u roku od nekoliko dana dostavlja proizvode i u Hrvatsku, a brojni zadovoljni kupci već uvelike šire priču o kvaliteti i vrhunskoj usluzi koja vrijedi za svakoga >> mytheresa.com/sunglasses


bottom of page