top of page

ČEKAMO ALBININ DUET SA SEVERINOM

Better together

Pjevačica Albina, koja ima tek 22 godine, podijelila je javnosti kako je nominirana za prestižnu nagradu Večernjakova ruža - Ova djevojčica je nominirana u kategoriji Novo lice godine. Hvala - dodala je ponosno i pokazala sebe kao malu djevojčicu, koja je znala da će postati pjevačica

Istodobno, Albina je nominirana za još jednu poznatu nagradu - Cesarica 2021., u kojoj se natječe u kategoriji Hit veljače, pjesma Tick-Tock, dok je za nominaciju Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu i nagradu Zlatni studio poručila - Bez riječi! Niste normalni. Hvala vam od srca. Ući u finalni krug u čak dvije kategorije već je veliko priznanje.


Kada je Albinu jedan pratitelj pitao za novi duet i poručio joj - Čekamo duet sa Severinom!, Albina se odmah snašla, tagirala kolegicu i pitala je - Šta kažeš? Ostaje vidjeti hoće li se duet stvarno dogoditi.

A kada ne pjeva i ne promovira svoje nove hitove, Albina slobodne trenutke najradije provodi u društvu dečka, nogometaša Ivana Ćalušića, s kojim je nedavno posjetila Špilju Vranjača. Špilja je udaljena oko 25 kilometara od Splita, a poznata je po svojim brojnim atraktivnim sigama i stalaktitima.


bottom of page