1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ČEKAMO ALBININ DUET SA SEVERINOM

Better together

Pjevačica Albina, koja ima tek 22 godine, podijelila je javnosti kako je nominirana za prestižnu nagradu Večernjakova ruža - Ova djevojčica je nominirana u kategoriji Novo lice godine. Hvala - dodala je ponosno i pokazala sebe kao malu djevojčicu, koja je znala da će postati pjevačica

Istodobno, Albina je nominirana za još jednu poznatu nagradu - Cesarica 2021., u kojoj se natječe u kategoriji Hit veljače, pjesma Tick-Tock, dok je za nominaciju Jutarnjeg lista za najbolju pjevačicu i nagradu Zlatni studio poručila - Bez riječi! Niste normalni. Hvala vam od srca. Ući u finalni krug u čak dvije kategorije već je veliko priznanje.


Kada je Albinu jedan pratitelj pitao za novi duet i poručio joj - Čekamo duet sa Severinom!, Albina se odmah snašla, tagirala kolegicu i pitala je - Šta kažeš? Ostaje vidjeti hoće li se duet stvarno dogoditi.

A kada ne pjeva i ne promovira svoje nove hitove, Albina slobodne trenutke najradije provodi u društvu dečka, nogometaša Ivana Ćalušića, s kojim je nedavno posjetila Špilju Vranjača. Špilja je udaljena oko 25 kilometara od Splita, a poznata je po svojim brojnim atraktivnim sigama i stalaktitima.