top of page

KOLEGE SI NE MOGU POMOĆI - ZALJUBILI SE U ALBINU

Kako živi i što priželjkuje ovogodišnja pobjednica Dore

Splitska pjevačica, 22-godišnja Albina Grčić ovogodišnja je pobjednica natjecanja Dora 2021., za najbolju pjesmu Hrvatske. U svibnju odlazi u Rotterdam u Nizozemsku, gdje će nastupiti sa svojom pjesmom Tick-Tock i pokušati izboriti što bolji plasman. Mlada Albina tako je preko noći postala poznata široj javnosti, a koliko je truda već uložila u pjevanje, potvrđuju brojni videi koje neprestano snima

Od svojih prijašnjih uspjeha, Albina se može pohvaliti nastupom u HRT-ovom showu The Voice 2019., kada je ušla u samo finale. U slobodno vrijeme, Albina rado putuje sa svojim dečkom, a također i studira engleski jezik i povijest, na Filozofskom fakultetu u Splitu.

O tome kakva joj je bila 2020. godina, Albina je progovorila - Unatoč svom stresu, empatiji, globalnim događanjima, ja sam naučila cijeniti svaku priliku, svako iskustvo i svakog čovjeka s kojim sam se susrela. Dogodile su mi se neke jako lijepe stvari, neka jako lijepa poznanstva, otvorile nove prilike i većinu vremena bila sam ispunjena. Unatoč svim društvenim nepravdama, neprilikama, nepogodama, ja sam ostala blagoslovljena ponajviše prisustvom ljudi koje volim i koji vole mene, a to je za mene najveće bogatstvo i sreća. Dragi ljudi, želim da svatko od vas bude okružen voljenima, da budete sretni i ispunjeni, da radite što volite, da suosjećate i da razmišljate pozitivno za buduća vremena koja nas čekaju - poručila je pjevačica.

Mlada Albina čini se osvojila je svojom skromnošću ali i napornim radom brojne poznate kolege i kolegice, koji joj redom daju komplimente - Najljepša - poručila joj je plesačica Tina Walme. Sementa Rajhard rekla joj je da je top, dok je Zsa Zsa objavija - Ma predivna si! Bivši pjevač Dino Jelušić komentirao je - Bruuutalan outfit, izgledas svjetski, dok je kolegica Lana Jurčević dodala da je - Preeeee, u svemu. - Ista si Adele. Prelijepa. Ljepotica - komentiraju Albinini brojni fanovi, koji joj svaku fotografiju lajkaju stotine puta.


- Zahvalna sam i ponosna. Sve ovo što mi se događa čini mi se kao san, i to lijepi san u koji sam uložila puno truda i ljubavi. Hvala cijelom mojem timu, koji mi je bio velika podrška proteklih mjeseci. Hvala gledateljima što su to prepoznali, konkurencija je bila ogromna i da smo poslali bilo koga drugoga ne bismo fulali - izjavila je Albina nakon pobjede, a njen originalan nastup na Dori pogledajte na >>> YouTube Eurosong Tick-Tock

bottom of page