top of page

ALBINA OTKRILA: ŽELJA MI JE BITI 'GINGER'

Nikad nije bila zaljubljena u pjevača i ima novu pjesmu

albina nova pjesma
foto Dalibor Petko Show

- Naravno da bih željela karijeru u inozemstvu, no sada sam fokusirana ipak na Hrvatsku i regiju - rekla je Albina gostujući u Dalibor Petko Showu, gdje je najavila svoju novu pjesmu ‘Plači mila’. Albina se ovog puta okušala kao autorica teksta, a napisala ga je ovog ljeta, dok se zbog korone zatekla u samoizolaciji u Poljskoj. - Nadam se da će ljudi prepoznati poruku, jer ova mi pjesma osobno puno znači - izjavila je ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu kojeg se prisjetila s nostalgijom.

- Nakon drugog pročitanog finalista znala sam da se nećemo proći dalje - kazala je, pohvalivši šeficu delegacije Uršulu Tolj. Ona je jako posebna žena i prema meni je imala tu majčinsku figuru. Bila je sve u jednoj osobi i živjela je za Eurosong. Zaslužila je tu poziciju - rekla je mlada pjevačica kojoj se u emisiju javila i sama Uršula Tolj. - Sve znaš i ne sumnjam da ćeš uspjeti. Imaš kliker, sve kužiš i želim ti puno sreće - rekla je nekadašnja šefica delegacije koja se javila porukom, odjevena u Hajdukov nogometni dres.

Albina je rekla da bi ponovno voljela nastupati na Eurosongu, a u emisiji su gostovale i djevojke iz banda Eclipse, koje su fanovi Eurosonga izabrali za svog favorita za Eurosong 2022. Zajedno s Albinom otpjevale su pjesme Nine Badrić, Harry Stylesa i Adele te naravno neizostavni Tick Tock >> cure pjevaju. Albinu su u showu iznenadili i autorska ekipa, Branimir Mihaljević i Tihana Buklijaš Bakić, frizer Zvonimir Franić, duo Sestrice te koreografkinja Helena Janjušević i plesači koji su je pratili na Eurosongu.


Albina je otkrila da joj je želja promijeniti boju kose u ‘ginger’, te da se zahvaljujući dečku jako razumije u nogomet. Nikad, pa ni dok je bila mala, kaže nije bila zaljubljena u pjevača. ‘Oni jednostavno nisu ‘my thing’ kako se kaže’, poručila je pjevačica.


Comentários


bottom of page