1/1

SEVERINA POKAZALA KAKO SAMA PEGLA HALJINU

Hvala na ovom snimljenom, veličanstvenom momentu

- I pjevačica? Hvala Martinu Posavcu na ovom snimljenom, veličanstvenom, very Radmila Savičević momentu dok me nadgleda stručna služba peglanja kose i lica i odjeće... - duhovito je poručila Severina, nakon što ju je kolega snimio kako pegla svoju bijelu haljinu. Kasnije je tu haljinu obukla za nastup u Sarajevu i dodala - "Izgledaš mi kao lutkica iz Trsta, OPEGLANA noću, OPEGLANA danju..." Ovaj materijal se gužva i na pogled pa me nemojte ni gledat. Hvala.

- Seve ima i u mene robe. Žena za sve. Snašla se žena. I ja znam peglati , čistiti i kuvati. A nikad niko to ne vidi. Šteta. Jooooj Bože koliko je ovo dobro - komentirali su fanovi i x tisuća puta pregledali ovaj video.


A da seeglanje na kraju itekako isplatilo, jer je pjevačica blistala na nastupu

Zanosna Seve za blagdane i u novoj 2022. svima je poželjela puno toga dobroga - Hvala ti 2021., bila si stroga učiteljica, ali dica idu dalje u 2022., veselo i sretno, s lijepim mislima i željama... Želim da nam svima Nova učiteljica bude blaga kao majčin dlan...Mili moji svi, želim vam nasmijane dane uz ljude koji vas vole, čuvajte ljepotu duše, a srca nek budu puna ljubavi, vjere i nade i hrabrosti… I dobro zdravlje… i da sve bude kao prije. Sretna Nova godina! Volim vas


Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1