top of page

BOŽIĆNA PJESMA KOJU ĆETE HTJETI SLUŠATI PONOVNO

Tarin poklon za blagdane

tara karma nova pjesma
foto IZ Records

Tara je ovih blagdana snimila pjesmu koju ćete, čim je čujete, željeti poslušati ponovno. Ovo je ujedno i njena prva autorska pjesma u solo karijeri, na hrvatskom jeziku. Nakon velikog uspjeha balade „Na Vrhu“ i vruće ljetne plesne latino-pjesme „Karte na stol“, Tara nastavlja s aktivnim radom. Paralelno s voditeljskim poslom na radiju snima nove pjesme za djecu, male pjevače priprema za festival „Voci nostre“ te priprema autorske pjesme za svoj solo album. Usprkos paklenom ljetu i stvaranju poletnih dječjih pjesama na talijanskom jeziku, Tari je još usred ljeta dobila inspiraciju za božićnu pjesmu.


- I dalje radim na dječjim pjesmama. Tako sam i krenula pisati božićnu pjesmu za djecu, no jedan me stih vratio u doba Karme kada sam sve božićne pjesme pisala sama. Kada sam napisala ovu pjesmu, iako sam se dvoumila, odvažila sam se i poslala demo verziju Ivanu Zaku, s kojim sada već tri godine uspješno surađujem. Odlučio je po mojoj želji napraviti aranžman pjesme da bude zabavna i plesna. Veselim se pozitivnoj vibri kao i pozitivnoj poruci pjesme „Božić je blizu“ koje u ovo doba jako nedostaje - kaže Tara.

Video je snimljen pod producentskom palicom IZ Videos, a pjesma je izdana od strane IZ Recordsa. Spot je sniman u prekrasnoj drvenoj kući nadomak Zagreba, koja odiše toplim, idiličnim ugođajem te je začinila cijelu priču da se i kroz spot dočara topli duh Božića.

bottom of page