1/1

VRATIO SE IVAN I IMA NOVU PJESMU

Vlastitim vjenčanjem najavio povratak na scenu

Ivan Stapić pjesme
foto Goran Škrlec

Sjećate ga se? Žario je i palio devedesetih, a sada je vlastitim vjenčanjem najavio povratak na scenu. Ivan Stapić devedesetih je bio teen zvijezda. Mnogi se još i danas sjećaju njegovih pjesama „Kiša je padala“ i „Duša ledena“, no ako ste mislili da je ovaj veseli Slavonac odustao od glazbe – varate se!

Ivan Stapić sve ove godine vrijedno radi i svi oni koji ga prate znaju da je itekako glazbeno aktivan. A sada je vrijeme da opet zasja punim sjajem uz novu pjesmu „Evo me opet“. Riječ je o autorskoj pjesmi napravljenoj u duhu makedonske tradicionalne glazbe što garantira dobru atmosferu tijekom slušanja.

Ivan je pripremio i spot za pjesmu, no nije riječ o bilo kakvom spotu. Riječ je o snimci vlastitog vjenčanja. Naime, ovaj je glazbenik ovoga ljeta uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Ramonom Jokić. Ivan i Ramona poznaju se od srednjoškolskih dana, a njihovo vjenčanje održalo se po slavonskim običajima. Par se vjenčao u crkvi, a potom su se s gostima zabavljali na jednom ladanjskom imanju u Vinkovcima.