top of page

VRATIO SE IVAN I IMA NOVU PJESMU

Vlastitim vjenčanjem najavio povratak na scenu

Ivan Stapić pjesme
foto Goran Škrlec

Sjećate ga se? Žario je i palio devedesetih, a sada je vlastitim vjenčanjem najavio povratak na scenu. Ivan Stapić devedesetih je bio teen zvijezda. Mnogi se još i danas sjećaju njegovih pjesama „Kiša je padala“ i „Duša ledena“, no ako ste mislili da je ovaj veseli Slavonac odustao od glazbe – varate se!

Ivan Stapić sve ove godine vrijedno radi i svi oni koji ga prate znaju da je itekako glazbeno aktivan. A sada je vrijeme da opet zasja punim sjajem uz novu pjesmu „Evo me opet“. Riječ je o autorskoj pjesmi napravljenoj u duhu makedonske tradicionalne glazbe što garantira dobru atmosferu tijekom slušanja.

Ivan je pripremio i spot za pjesmu, no nije riječ o bilo kakvom spotu. Riječ je o snimci vlastitog vjenčanja. Naime, ovaj je glazbenik ovoga ljeta uplovio u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Ramonom Jokić. Ivan i Ramona poznaju se od srednjoškolskih dana, a njihovo vjenčanje održalo se po slavonskim običajima. Par se vjenčao u crkvi, a potom su se s gostima zabavljali na jednom ladanjskom imanju u Vinkovcima.

Slavljenje ljubavi, opušteni i veseli gosti te ugodna atmosfera bila su dobitna kombinacija za Ivanovu autorsku pjesmu. Pjesma je mnogima "sjela" na prvu pa nema dvojbe da će zasigurno ova pjesma kralja svadbi, kako već nazivaju Ivana, postati jedna od traženijih na mnogobrojnim vjenčanjima.

Comments


bottom of page