top of page

TAJČI OŽIVJELA ZABORAVLJENU PJESMU

Otkrila i koji joj je trenutak bio najznačajniji u životu

Kada su je nedavno pitali - koji je trenutak bio najznačajniji u tvome životu i kada si se osjećala kao prava ti, Tajči je odgovorila - Na Eurosongu 1992. godine u Zagrebu, kada sam nastupala i samo sam trebala dati sve od sebe, bez opterećivanja pobjedom. Dok sam pjevala, osjetila sam streloviti nalet energije i jako se povezala sa publikom, širila ljubav i ne brinula ni o čemu. Jadnako snažne trenutke imala sam kada sam rodila svoje sinove, a također i kada sam započela svoje duhovno putovanje. Posebni trenuci za mene bili su i stajanje na vrhu Grand Canyona te jedrenje Jadranskim morem.

Tajči je danas najponosnija na svoja tri odrasla sina, te na brojne nastupne duhovne glazbe koje ima diljem Amerike. A kada je nedavno njena mama u Hrvatskoj slavila rođendan, Tajči se dosjetila originalne čestitke pa je sa sestrom Sanjom Matejaš mami otpjevala staru, zaboravljenu pjesmu

- Sretan rođendan, Mama! Volimo te najviše! (Sorry ak malo izgleda ko “Majko čuješ moju pjesmu” ali kaj kad su nase drage domaće popevke uvijek malo tužne. Lol.) Vole te tvoja Sanja i Tajčica - poručila je mami i odsvirala i otpjevala pjesmu Danas ti je ranom zorom.


- Takvi rođendanski pokloni su najlepši i najvredniji. Predivne. Ponos Štefice.....Uživala sam u predivnom duetu sestara Matejaš - komentirali su Tajčini fanovi.

bottom of page