top of page

BAŠ NAŠ FESTIVAL IMA NOVU LOKACIJU

Uživajte na zagrebačkom Bundeku

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala. Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, ove godine ima novu lokaciju koju možete posjetiti do 18. lipnja.


U zelenilu predivnog zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi! Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom najbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali dobru zabavu, poseban proljetni ugođaj i odličnu ponudu hrane i pića. Za nezaboravan provod pobrinulo se Ljetno kino koje je priredilo sjajan koncert te rasplesalo i raspjevalo dobro raspoloženu publiku među kojom su se mogla prepoznati i mnoga poznata lica.

Uz predivan zalazak sunca nad jezerom družili su se Igor Barberić, Marijana Mikulić, Filip Vidović, Paula Tonković, Martina Stjepanović, Lea Mijatović, Mia Čičak Miach i brojni drugi. Kao i uvijek do sad, i ovogodišnje izdanje oduševilo je prisutne nevjerojatnim uređenjem i produkcijskim elementima. Memorija brojnih mobitela postala je prepuna već prve večeri, jer su photopointovi i posebne selfie zone mamile sve posjetitelje željne stvaranja fotografija za pamćenje, no nije se samo za dobru fotku čekalo u redu.

Odlična gastronomska ponuda opet se pokazala adutom ovog šarenog proljetnog festivala. Do 18.

lipnja, u zelenoj oazi Bundeka, posjetitelji imaju priliku uživati u raznolikoj street food ponudi koju su pripremili cjenjeni hrvatski chefovi, Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Sudeći prema prvoj večeri, popularni „kotač od sira“ pokazao se najtraženijim jelom uz sočne burgere i wrapove koje svi obožavaju.


Baš zato, skriven od gradske gužve, s opuštenom atmosferom koju nudi nova lokacija, Baš Naš Sunset savršeno je mjesto za druženje nakon posla, večernji izlazak ili kratki bijeg od obaveza uz osvježavajuće koktele. Sve informacije o programu i radnom vremena dostupne su na stranici Baš Naš festivala.

bottom of page