top of page

PERSONALIZIRANE KOOGLE - TRADICIJA STAKLOPUHAČKOG OBRTA

Obrt Koogle prenosi se unutar obitelji već treću generaciju, sada već 60 godina

personalizirane koogle

Posebna ponuda korporativnih božićnih poklona od puhanog stakla, stigla nam je iz tradicijskog staklopuhačkog obrta Koogle iz Zagreba.

personalizirane koogle

Koogle su obrt koji se prenosi unutar obitelji već treću generaciju, sada već 60 godina te nam je dodijeljen status tradicijskog obrta od strane Hrvatske obrtničke komore kao i status Nematerijalnog kulturnog dobra od Ministarstva kulture RH.

Koogle su hrvatski proizvod i u potpunosti su ručni rad od samog početka pa do kraja i idealne su za nadolazeće blagdane kao elegantni i originalni reprezentacijski poklon za poslovne suradnike, partnere, zaposlenike...Također, Koogle se izrađuju za krštenja, vjenčanja, uskršnje blagdane i svaku posebnu priliku.

Budući da se radi o ugroženom i deficitarnom obrtu tj. djelatnosti, svaka vaša kupnja je velika podrška i promocija za ovaj mali obrt, a time ujedno potičete njihov rast i razvoj te opstanak i održivost. U zajedničkom dogovoru možete kreirati lijepi suvenir i poklon, dok je personalizacija moguća u obliku naljepnice koja se lijepi na dizajnersku kutiju, tisak personalizirane kutije, u obliku privjesnice (medaljona), prigodnim bojama svilenog papira, ili doradi sa predmetima koje je moguće ugraditi u Kooglu. Doznajte više o ovoj posebnoj priči i naručite svoju personaliziranu kooglu >> koogle.hr

bottom of page