top of page

MEDDOX - TVOJA ZDRAVSTVENA DOKUMENTACIJA NA JEDNOM MJESTU

Meddox je mobilna aplikacija koja omogućuje pohranu zdravstvenih nalaza

Meddox aplikacija

Meddox je aplikacija koja svima koji je žele instalirati na svoj mobitel, omogućuje pohranu zdravstvenih nalaza kako bi bili uvijek dostupni. Zaboravite na papire ili izgubljenu dokumentaciju i čuvajte sve na jednom mjestu, poručuju osnivači i dodaju

Meddox aplikacija
foto Meddox

- Pristup cjelovitoj zdravstvenoj dokumentaciji pomaže da bolje razumijemo i pravilno koristimo informacije o svom zdravlju kako bismo ga dugoročno unaprijedili. Meddox omogućuje da spremite, pregledavate i dijelite svoje zdravstvene infomacije u sigurnom i povjerljivom okruženju. Nismo usmjereni samo na funkcionalno rješenje već želimo utjecati na donošenje dobrih odluka za zdravlje. Pohranjivanjem zdravstvene dokumentacije ona će biti organizirana i prije svega cjelovita. Uvidom u svu potrebnu dokumentaciju zdravstveni djelatnici mogu bolje donositi odluke o tvom zdravlju saznavši vaše alergije, povijest bolesti, koje lijekove uzimate kako biste ih pravilnije dozirali te prije svega mogu detaljnije planirati buduće liječenje.

Meddox aplikacija

Odlascima liječnicima na različite preglede prikupljamo veliku količinu zdravstvene dokumentacije. Vrlo često se neki od tih dokumenata izgube ili se ne nalaze na jednom mjestu kada nam zatreba, a njeno prikupljanje zahtijeva vremena.

Meddox aplikacija

Meddox nije samo alat koji može pomoći da skupite svoju zdravstvenu dokumentaciju na jedno mjesto. Korisnici mogu birati žele li doprinijeti znanstvenim istraživanjima što može pomoći u pronalasku novih važnih otkrića u medicini. Uz vašu privolu te koristeći agregirane i anonimne podatke, Meddox istraživačima može ponuditi unikatan i bogat uvid u to kako pacijenti doživljavaju bolesti i kako se te bolesti ponašaju u stvarnom svijetu, daleko od kontroliranih uvjeta kliničkih istraživanja.


Preuzmite i vi aplikaciju besplatno na meddox.com/hr

bottom of page