top of page

6 INSPIRATIVNIH GLUMICA KOJE SU ODBILE SMRŠAVJETI

Nisu poslušale savjet Hollywooda

Iako ih nema puno, postoje žene koje su danas sinonim za ljepotu, poslovni uspjeh i brend, a nekada davno netko im je rekao da bi se trebale promijeniti, smršavjeti i izgledati drugačije. Nisu odustale od svojeg ja i danas ih se prepoznaje kao ikone stila, puno samopouzdanja i kao takve primjer drugim generacijama žena


Jennifer Lopez

Pjevačica i glumica rekla je za InStyle da je bila pod pritiskom da smršavi na početku karijere. "Uopće mi nisu smetali kilogrami, ali dobila sam puno primjedbi za to od ljudi u industriji. Rekli bi: 'Trebali biste izgubiti nekoliko kilograma', ili 'Trebali biste to učiniti ili učiniti.' Konačno je došlo do toga da sam pomislila: 'Ovo sam ja. Ovako sam oblikovana'", rekao je Lopez za publikaciju.

Mindy Kaling


Mindy Kaling, glumica, spisateljica i producentica, uvijek je glasno govorila o prihvaćanju svog tijela kakvo jest. Ona je dosljedno osporavala ideju da je nečija vrijednost povezana s njegovim izgledom. Kalingova predanost ljubavi prema sebi i njezin naglasak na talentu i inteligenciji, a ne na veličini, inspirirali su bezbroj pojedinaca.

Melisa McCarthy


Melissa McCarthy, talentirana glumica poznata po komičnom stilu, otvoreno je progovorila o svom odbijanju da se prilagodi očekivanjima veličine Hollywooda. Umjesto da ugrozi svoje zdravlje ili samopoštovanje, odlučila se usredotočiti na svoj talent i pustiti da njezini nastupi govore sami za sebe. Njezino samopouzdanje i duhovitost učinili su je voljenom figurom u industriji i uzorom mnogima.

Sophie Turner

Sophie Turner izjavila je da su tijekom snimanja "Igre prijestolja" TV studiji vršili pritisak na nju da izgubi višak kilograma. Ona vjeruje da je "potrebno imati nekoga s kim ćete razgovarati i pomoći vam da prebrodite to."

Liv Tyler

"Rečeno mi je da ću, ako smršavim, imati više posla, ali odbijam se podvrgnuti holivudskim standardima", rekla je 2003. godine Chicago Tribuneu. "Ostatku svijeta sam mršava i sviđa mi se kakva jesam.

Margot Robbie

Glumica filma "Barbie" zamoljena je da smršavi za film "Legenda o Tarzanu" uživo, ali je to odbila učiniti. Rekla je: "19. je stoljeće (u filmu) - ako sam se malo udebljala, to je vjerojatno dobra stvar. Neću izgledati mršavo samo zbog toga. To mi je bio prvi put da živim u Londonu kako treba i htjela sam isprobati svaki pub."

bottom of page